selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5975 عنوان خونه خالی خونه غمگین خونه سوتو کوره بی تووو 103 بازدید | 9 پست رنگ خوشبختی عزیرم دیگه از من دوره بی توووو😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دلم برات تنگ شده بابا دیشب ار خواب پریدم حواسم نبود فکر کزدم تو حال خوابی تو خواب صدای خرو پفتو میشندیم😭😭😭😭😭 و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی دیروز | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5975 خدا رحمتش کنه عزیزم براش صلوات بفرصت.خدا صبرتون بده. زندست بیمارستانه 😂🥲 و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 8258 عفونت گوش کاملا قابل کنترله به شرط زود پیگیری کردنخوشبحالت بابت رشته ات رویای منو زندگی میکنی خواب تعهدی قبول شدنت رو دیده بودم چندماه پیش تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5975 عفونت گوش کاملا قابل کنترله به شرط زود پیگیری کردنخوشبحالت بابت رشته ات رویای منو زندگی میکنی خواب ت ... الاهی فدات شممممم چطوری تو دختر خوبی ؟چقد تون شبا دلگرمی میدادی بهم خدا دستتو بگیره و خوشخالت کنه انشاالله اره زود رفت دکتر همون روز که درد گرفت و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 3629 زندست بیمارستانه 😂🥲 عزیزم خدا حفظش کنه .چقدر خوشحال شدم انشالله هدایت شی با این تاپیکت.اوف☺️😁
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 8258 الاهی فدات شممممم چطوری تو دختر خوبی ؟چقد تون شبا دلگرمی میدادی بهم خدا دستتو بگیره و خوشخالت کنه ا ... مرسی خدانکنه🌸خوب میشه ایشالا تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5975 عزیزم خدا حفظش کنه .چقدر خوشحال شدم انشالله هدایت شی با این تاپیکت.اوف☺️😁 🤣🤣🤣♥️ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی