2777
2789
عنوان

کیا فقط ی بار خیانت دیدن و دیگه ندیدن و فراموش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 69 پست
اره بقران حیلی عذاب کشیدم همش گریه میکردم و نفسم یهو قطع میشد انگارهردیقه میمردم و زنده میشدم یبارم ...

عشقم ببخشید ک یاداور روزای تلخت شدم...از من خداروشکر خانواده شوهرم خیلی پشتمن و خیییلی شوهرما دعوا کردن وقتی رفتم قهر،پدرشوهرم ک شوهرما از خونه بیرون کرده بود گفته بود بدون زنت برنگرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه عکس دستتو بفرستی که مطمئن شم خانوم هستی

کجا باید بفرستم عزیزم من اصلا سر درنمیارم از نی نی سایت..عشقم اگه خانوم نبودم براچی باید بیام همچین تاپیکی بذارم

عشقم ببخشید ک یاداور روزای تلخت شدم...از من خداروشکر خانواده شوهرم خیلی پشتمن و خیییلی شوهرما دعوا ک ...

نه خونواده شوهر من از شمر هم بدترن اصلا باعث خیانت شوهرمم اونان هیچ وقت نمیبخشمشون اشغالارو بجای اینکه پسرشونو ازخونه مینداختن بیرون منو میخواستن بندازن بیرون من شوهرم خوبه اصلا خیلی سربه زیره کلا بدش میاد ازخیانت و اینجور کثافت کاریا اما نمیدونم چرا یدفعه اینجوری شد اونم خیانت جنسی‌...رفتیم مشاور ،مشاور که حرفامو شنید گف خونوادش دلیل اصلی خیانتش بوده 😔😔

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
زمانیکه هنوز خیانت نکرده بود مشاوره رفتم بخاطری مسایل دیگه مشاور گفت همین الان کات کنی بهتره الان بر ...

ولش کن ی مدت سختی میکشی ولی فراموش میکنی زمان همه چیزو حل میکنه .موقعیتای بهتری برات پیش میاد چرا میخای با ی خیانتکار بری زیر ی سقف

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...
نه خونواده شوهر من از شمر هم بدترن اصلا باعث خیانت شوهرمم اونان هیچ وقت نمیبخشمشون اشغالارو بجای این ...

کاش دیگه تکرار نکنن بیشتر از این قلب مارا خورد نکنن...

من به شوهرم گفتم اگه یه بار دیگه تکرار کنی منم بهت خیانت میکنم خیلی راحت  الان ترسیده

منم دقیقا همین حرفا بهش زدم،،ولی دلم اروم نمیگیره میترسم یواشکی بازم خیانت کنه و من نفهمم 

منم دقیقا همین حرفا بهش زدم،،ولی دلم اروم نمیگیره میترسم یواشکی بازم خیانت کنه و من نفهمم 

منم همین ترسو دارم ولی اونو بیشتر ترسوندم جوری که یادش رفته همش به من هواسش هست مدام محبت میکنه

کاش دیگه تکرار نکنن بیشتر از این قلب مارا خورد نکنن...

اره اگه یبار دیگه هم تکرار کنه من حتما میمیرم چون کم عذاب نکشیدم تو این مدت ازدست خودش و خونوادش دیگه کشش ندارم 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
خالا خوبه شوهر تو خیانتش جنسی نبود اونم در حد چن روز بود اگه خدای نکرده جای من بودی چیکارمیکردی

قطعا جدا میشدم

البته قبلنم میگفتم اگع خیانت ببینم حدا میشم ولی نتونسم جدا شم😔😔