2777
2789
عنوان

کیا فقط ی بار خیانت دیدن و دیگه ندیدن و فراموش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 69 پست
من درکت میکنم اما ببین مجبوری به زندگی ادامه بدی سعی کن قوی باشی منم خیلی با مشکلات جنگیدم و هر دفعه ...

عزیزم خیلی سخته خیلی،اصلا باورم نمیشه باهام همچین کاری کرده اخه چجور میشه قوی موند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=161158898]خوبه ک ازدواج نکردی اگه بعدش اینکارو میکرد چی شانی اوردی شناختیش[/QUOحالا که فهمیدم ...

به هیچ وجه اینکارو نکن خودتو ننداز تو چاه .خدادوست داشته به موقع فهمیدی مثل آشغال بندازش دور.خدای نکرده ازدواج کنی پای بچه بیاد وسط دیگه نمیتونی کاری کنی .یا باید بچتو ول کنی یا بسوزیو بسازی .مرد خیانتکار هیچوقت آدم نمیشه 

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...
من شوهرم پارسال بهم خیانت کرد اونم خیانت جنسی اما اصلا برام قابل هضم نبود چون خیلیییی دوستم داره قهر ...

الهی بمیرم برات توچی کشیدی قشنگم...خیلی دردناکه خیلی بدترین درد دنیاس

چجوری میشه بهم پیام بدیم من تازه اومدم بلد نیسم شما وضعیتتون چجوره چکار میکنید

کجا پیام بدیم گلم؟بخشیدمش چون میدونم از اشتباهش پشیمون شده عزیزم.مال شوهر من یک هفته بود تو مجازی حرف زده بود بعد ک الان کلی تلاش میکنه برا زندگیمون

🥰🥰🥰
الهی بمیرم برات توچی کشیدی قشنگم...خیلی دردناکه خیلی بدترین درد دنیاس

اره بقران حیلی عذاب کشیدم همش گریه میکردم و نفسم یهو قطع میشد انگارهردیقه میمردم و زنده میشدم یبارم قبل اینکه قهرکنم خودکشی کردم و کارم به بیمارستان کشید و مادرشوهرن اومد منو مامانمو دعوا کرد گفت این خودکشی کرده نمیزارم پسرم اینو نگهداره باید ازاین خونه پرتش کنه بیرون گفتم بخاطر گندکاریای پسرت خودکشی کردم گفت خودت دیوونه ای تقصیر دیوونه بازیاتو ننداز گردن پسرم وااای یادم میفته اتیش میگیرم کثافتا خیانت پسرشون بس نبود هرروز خواهرشوهرم و مادرشوهرم و پدرشوهرم تیکه مینداختن و دعوام میکردن واااای چه روزایی رو پشت سر گذاشتم ازخدا میخوام بلاهایی که سرمن اومده رو سر هیشکی نیاره بازم یادم افتاد حالم بدشد گریم گرفت 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
کجا پیام بدیم گلم؟بخشیدمش چون میدونم از اشتباهش پشیمون شده عزیزم.مال شوهر من یک هفته بود تو مجازی حر ...

تو نی نی سایت شخصی خودمون میشه چت کرد؟ واقعا احتیاج دارم با یکی ک شرایطش مث خودمه دردل کنم

[QUOTE=161161135]😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥  برو مشاوره عزیزم.با عقلت تصمیم بگیر ن ...

زمانیکه هنوز خیانت نکرده بود مشاوره رفتم بخاطری مسایل دیگه مشاور گفت همین الان کات کنی بهتره الان برم بگم خیانتم کرده که دیگه معلومه مشاور چی میخاد بگه مشکلم همینه که احساسی تصمیم میگیرم چون بشدددددت بهش وابسته م