2777
2789
عنوان

کیا فقط ی بار خیانت دیدن و دیگه ندیدن و فراموش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 69 پست
منم همینجورم ولی اخه تا کی باید اینجوری زندگی کنم😭😭

تا اعتمادتو جلب کنن.

من شوهرم بهم ثابت کرده که هر طور شده می خواد زندگیشو حفظ کنه.

ما خانواده فرهنگی هستیم، هر دو طرف.

یه بار پدرم خیلی عصبی شد بلند سمت همسرم که بزنه زیر گوشش ولی کظم غیظ کرد. شوهرم از خونه پدرم زد بیرون(خیلی  مغروره، خیلی)

گفتم دیگه برنمی گرده باید فکر طلاق باشیم.ولی برگشت ، اومد دنبالم.اونروز فهمیدم هر طور شده می خوهد زندگیمونو حفظ کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستانش مفصله اگه بگم خیلی طول میکشه اما اینو بگم که هم صداشونو از پشت گوشی شنیدم هم عکساشونو دیدم ع ...

خدا کمکت کنه  زندگیت شیرین باشه عزیزم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اره دیگه نمیشه با ارامش زندگی کرد

انیستا رو ک پاک کرد 

فقط ی وات داریم دو تا مون 

البته خط شم شکوند 

ما دعوای بدی کردیم سر ای جریان کتک بدی هم خوردم ولی آروم ننشستم غلط بودما از اون وحشتناکا

شوهرم همیشه میگه عشق توی چشات رو دیدم نفرتم دیدم

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....
منم قبل از ازدواج شوهرم با یکی دوست بود، بعد ازش جدا شد، بعد اومد خواستگاریم ولی چون من اون خانم رو ...

خیلی سخته واقعا

ولی تو هم شوهرتو نبخشیدی

اون زنم که اینقد وقیحه که این حرفو میزنه بدون کمبود داره چون شوهرت تورو انتخاب کرده نه اونو

پایه های زندگیتو محکم کن کتاب تئوری انتخاب و ازدواج بدون شکست رو بخون و قوی باش حالا که بخشیدی

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
انیستا رو ک پاک کرد  فقط ی وات داریم دو تا مون  البته خط شم شکوند  ما دعوای بدی کر ...

من بهش گفتم دوست دارم ذاتتا درست کنی ن اینکه اینستا و این چیزارا پاک کنی

من بهش گفتم دوست دارم ذاتتا درست کنی ن اینکه اینستا و این چیزارا پاک کنی

منم چون خودم انیستا نداشتم گفتم دلیلی نداره تو داشته باشی 

ای خواهر امان از زن لا شی

ما سوپری داریم زن هست برا ی شارژ مفتی خودش درخواست رابطه میده

من با شوهرم خیلی مچ هستیم برا همه چی پایه ایم 

اینم ک بهش زنگ وچت داشت حساب دفتری پیشش داشتن ک تصویش کرد 

ما با هم هیچ چیز پنهونی نداشتیم فقط همی موضوع ک اینم لو رفت 

منم چون خودم انیستا نداشتم گفتم دلیلی نداره تو داشته باشی  ای خواهر امان از زن لا شی ما سوپری ...

اره مام همینجور بودیم زندگیمونم خیلی عالی بود ولی نمیدونم چرا یهو اینجوری شدانگار ی بمب افتاد وسط زندگیم

اره مام همینجور بودیم زندگیمونم خیلی عالی بود ولی نمیدونم چرا یهو اینجوری شدانگار ی بمب افتاد وسط زن ...

خودت میتونی زندگیت رو درست کنی باز 

من خودم با خودم کنار اومدم ک بخشیدمش