2777
2789
عنوان

وسایل ضروری بچه چیاست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 38 پست
آماده هاشم هستا به اسم خشک کن  راستی دختر اول من پیشبند لازم بود ازززز بس آب دهنش میرفت . خورا ...

پیش بند که لازمه چون بالا هم میارن

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
ساک لباس خیلی به درد بخوره تا دو سه سال لازمه. لباس سایز صفر زیاد به درد نمی خوره. سایز یک و دو بیش ...

آره ساک که واجبه 

یه کم جغجغه و این چیزام فکر کنم لازم باشه 

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میخوام بدونم چیا بگیرم اصلا  حالا دست دوم یا نو

بستگی به خودت داره

والا باید تاپیکای سیسمونی زیاد بخونی لوازما رو نگاه کنی...معلومه خیلی هاش قرتی بازیه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
آره ساک که واجبه  یه کم جغجغه و این چیزام فکر کنم لازم باشه

یه کیف معمولی خودت هم کاره ساک رو انجام میده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
آره زمستون به دنیا میاد 

ببین عزیزم بعضی چیزا شاید برای یکی بکار بیاد برای یکی نه

مثل کریر رورویک کالسکه ساک حمل یا پوار بینی قنداق خوری دارو خوری سرویس غذا خوری یا انواع اکسسوری

ولی پتو لازمه رختخواب مسافرتی خشک کن حوله لباس ی سرهمی گرم مثل کاپشن کلاه گرم

دستکش و کلاه نخی زیرانداز تعویض ی شیردوش ساک وسیله اگه شیرخشکی باشه شیشه مارک خوب و فلاسک کوچیک لازمه

اگرم نه ی شیشه کوچیک معمولی کافیه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
سیسمونی آقابزرگ عالیه

آره راست میگه برو اونجا همه چی داره ریز و درشت قیمتاشم عالیه جنساشم خوبه خودتم میفهمی چی لازمت میشه چی نمیشه فقط روزای پنج شنبه جمعه خیلی شلوغه

دوشنبه هام ک تعطیله کلا

البته زده ک فردام تعطیل هستن

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه