2777
2789
عنوان

شوهرتون چند تا گوشی داره؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
ت خیلی خنثی هستی واقعا😐

آخه چیکارش کنم اگه خیلی پیگیرش بشم وجستجو کنم ممکنه چیزایی ببینم که بهمم بریزه البته بهش اعتماد کامل دارم زندگیمون خوبه مشکلی نیست دورادور رفت وآمداشو زیر نظر دارم‌درکل سربه زیر بوده تا الان

خدایا مسافر 
آخه چیکارش کنم اگه خیلی پیگیرش بشم وجستجو کنم ممکنه چیزایی ببینم که بهمم بریزه البته بهش اعتماد کامل ...

ایشالله ک چیزی نباشه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرمه

😐😑😂😂😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
از هم دوریم نمیتونم چک کنم  اما خیلی دوسم داره  خیلی ابراز علاقه میکنه  اعصابم خرد ...

ببخش نامزد یعنی خانواده ها در جریانن یا عقدین یا دوستین

اگ دوستین ک جق نداره برات تعیین تکلیف کنه ک چ برنامه ای داشته باشی عقدم باشی حق نداره بلاکت کنه

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
😐😑😂😂😂

خیلی کیف میده بقیرو سرکار بزاری😂😂😂💔

#میدونم_ضجه_درسته_اشتباه_نوشتم_خیر_سرم_تا_خنده_دار_باشه😑💔  #هرسوالی_راجب_رشته_م_داشتید_در_خدمتم    #من همون ممدصغرام که 8 بار ترکیدم بعد با اسم عفت اومدم ملتم گیر داده بودن که تو پروفایل ممدو برداشتی😐الان با دوتاش اومدم تا ابهاماتو رفع کنم😑💔 12تا موز خوردم 14 تا خوشه انگور دو کیلو تخمه و پسته و یه کارتون سیب خوردم فقط یه خیار موند نخوردم مامان بزرگم خیلی جدی میگه راستشو بگو مامانت گفته اینجا چیزی نخوری😐💔 یبارم نمره کم آورده بودم معلم گفت خجالت نمی‌کشی چرا درس نمیخونی گفتم من نباید خجالت بکشم اونی که ازش تقلب کردم باید خجالت بکشهیه هفته از مدرسه اخراجم کردن😌💔 الان تو یه سنینی دخترا با دوست پسرشون میرن مسافرت که من یادمه بابام رضایت ناممو امضا نمی کرد برم اردو😒✋
آخه چیکارش کنم اگه خیلی پیگیرش بشم وجستجو کنم ممکنه چیزایی ببینم که بهمم بریزه البته بهش اعتماد کامل ...

ب شما اجازه میده فضای مجازی باشید

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
خیلی کیف میده بقیرو سرکار بزاری😂😂😂💔

دیوونه 😒😂😂😂😂😂

آره منم درحد خودم آزادم چندتا اکانت اینستا وتلگرام‌دارم😁😁😁کلا تو کارهم‌دخالت نمیکنیم

خب بنظرم خوبه اینطور من از مردی ک خیلی ب زنش سخت میگیره متنفرم شوهر خودم یکی تز هموناست اینستا نمیذاره مصب کنم پیجم و باگوشی خودش دارم بزور و التماس دیروز واتساپ نصب کردم نی نی سایت نمیذاره بیام خیلی اینجور رو‌مخه واقعا

واقعا انقد طلا داشتن ؟ چه زیاد ، برا چه سالیه؟

پارسال

#میدونم_ضجه_درسته_اشتباه_نوشتم_خیر_سرم_تا_خنده_دار_باشه😑💔  #هرسوالی_راجب_رشته_م_داشتید_در_خدمتم    #من همون ممدصغرام که 8 بار ترکیدم بعد با اسم عفت اومدم ملتم گیر داده بودن که تو پروفایل ممدو برداشتی😐الان با دوتاش اومدم تا ابهاماتو رفع کنم😑💔 12تا موز خوردم 14 تا خوشه انگور دو کیلو تخمه و پسته و یه کارتون سیب خوردم فقط یه خیار موند نخوردم مامان بزرگم خیلی جدی میگه راستشو بگو مامانت گفته اینجا چیزی نخوری😐💔 یبارم نمره کم آورده بودم معلم گفت خجالت نمی‌کشی چرا درس نمیخونی گفتم من نباید خجالت بکشم اونی که ازش تقلب کردم باید خجالت بکشهیه هفته از مدرسه اخراجم کردن😌💔 الان تو یه سنینی دخترا با دوست پسرشون میرن مسافرت که من یادمه بابام رضایت ناممو امضا نمی کرد برم اردو😒✋
دیوونه 😒😂😂😂😂😂

😂😂😂

پارسال

ابلفض😯🤣🤣

خب بنظرم خوبه اینطور من از مردی ک خیلی ب زنش سخت میگیره متنفرم شوهر خودم یکی تز هموناست اینستا نمیذا ...

خیلی سخته خب اینجوری زن ومرد باید حقوق مساوی داشته باشن یعنی چی که واسه خودشون بخوان واسه زنشون عیبه😒😒

خدایا مسافر