2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاید لطفاااا

100 بازدید | 18 پست

چند هفتگی اولین سونو رو دادید من ۵ هفتمه دکتر گفته ۳ هفتع دیگ بیا اما همه میگن برای ساک حاملگی زودتر رفتن

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹هفته رفتم

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔
ساک حاملگی چیه

اگ ساک حانلگی نباشه بارداری خارج از رحمه بچه سقط میشه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

دکتر درست میگه ۸ هفته بهترین زمان چون اگ زودتر هم بدی ممکنه قلب جنین دیده نشه دوباره باید ۲ هفته صبر کنی و سنو تکرار  کنی خوب چه کاری همون ۸ هفته  برو من هر دو بارداریم و ۸ هفته تمام انجام دادم سنو زیاد هم خوب نیست انجام بدی

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
همسرت چیشدن راستی آشتی شدین?

اره ما قهرامون نیم ساعته کلا

اگ ساک حانلگی نباشه بارداری خارج از رحمه بچه سقط میشه

اگ خدایی نکرده خارج رحم هم باشه دکتر باز زمان میده ک مطمعن بشه برا همین زودتر سنو نده ک مجبور بشی ۲ بار انجام بدی

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
اگ خدایی نکرده خارج رحم هم باشه دکتر باز زمان میده ک مطمعن بشه برا همین زودتر سنو نده ک مجبور بشی ۲ ...

مرسی عزیزم