2777
2789
نه بابا ما نمیبردیمشون که قرار بود با برادرم و مادرم بیان. ما شمال خونه داریم میخواستیم شب قبل ...

پول آژانس ، نهار و شام  باید داماد بده و همچنین عصرانه اینا میشه ایاب ذهاب من خواهرشوهرم فیلمبرداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تو کرونا همین که دارن خریت می کنن باید بهشون مدال بدی ایاب و ذهاب که چیزی نیست بای

عزیزم زندگی خرج داره😁اینجا ایرانه کرونا سیخی چنده

بلاخره بابد کار کنن که 

نمیشه کار و زندگی رو بخوابونن

این قشرم منبع درامدشون همینه

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

فیلم بردارتو شمال انتخاب کن راحتری دیگه این همه دردسر نداره

اخه رو پکیجمون درومد قیمتش مناسب شد وگرنه جدا حساب میکردیم نزدیک ۳،۴ تومن فرقش میشد وگرنه حتتتتتما همین کارو میکردم تازه شمالیا جاهای بهتری بلدن 

به ماهم همینو گفته بودن چونه زدیم که کسیو نداریم پولشم نداریم ایاب ذهاب بدیم دیگه بنده خداها گفتن یه تاریخی میندازیم که خودمون شمالیمو چند روز پشت سرهم فرمالیته داریم فقط ما گفتیم میخوایم تو ابان باشه فضاشم سبز باشه چون عروسیمون اذر بود میخواستیم تم رنگی عکسو فیلم فرق کنه

با ماشین صاحب اتلیه قرار گذاشتن بیاین فلان جا رفتیمو چندتا لوکیشنم رفتیم منو شوهرمم از یه روز قبلش رفتیم که خوب استراحت کنیم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
عزیزم زندگی خرج داره😁اینجا ایرانه کرونا سیخی چنده بلاخره بابد کار کنن که  نمیشه کار و زندگی ...

ببین خدایی این بخش حرفت درسته

منم هموطنتم و نمی تونم منکر شم

ولی آخه عروس و داماد که مجبور نیستن تو این کرونا با این مخارج درمان کلان و عدم امکان درمان!!!! نبود تخت و خستگی کادر درمان برن مثل عهد بوق کلیپ بگیرن

آخه دیگه کرونا هم نبود کسی دنبال این کلیپ بازی ها نبود چه برسه به الان که منع عبور و مروره

به هر حال امیدوارم خدا هممون رو راحت کنه از جهل از فقر از بدبختی

به ماهم همینو گفته بودن چونه زدیم که کسیو نداریم پولشم نداریم ایاب ذهاب بدیم دیگه بنده خداها گفتن یه ...

اااا ماهم احتمالا ابان میریم

هوا سرد نبود؟

خدا خیرشون بده خوب راه اومدن

ببین خدایی این بخش حرفت درسته منم هموطنتم و نمی تونم منکر شم ولی آخه عروس و داماد که مجبور نیستن ت ...

عزیزم دیگه عروسی هام تعطیله واقعا یه کیلیپ حق عروس دوماداس :/

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
اخه رو پکیجمون درومد قیمتش مناسب شد وگرنه جدا حساب میکردیم نزدیک ۳،۴ تومن فرقش میشد وگرنه حتتتتتما ه ...

الان با همون هزینه عکسم چاپ.میکنن یا هزینه عکس جداست؟

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
اااا ماهم احتمالا ابان میریم هوا سرد نبود؟ خدا خیرشون بده خوب راه اومدن

گلم انشا خوشبخت شی منم فیلمام رسیده دستم خیلی خوب شدن دوسشونم دارم البته من مشدم

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
عزیزم دیگه عروسی هام تعطیله واقعا یه کیلیپ حق عروس دوماداس :/

دوست ندارم تاپیک استارتر رو ببرم به حاشیه

ولی خواهر مگه کرونا می گه چون اجتماعتون برا کلیپه من نمیام؟!😁

بیخیال

کاش واگیر نداشت

می گفتیم جهنم درک زندگی خودشونه

من برم که کل کارام مونده عزیزجان بای😘