2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربی بودین میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3676 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اقای موقای خودش میگه چکار کنین

آره واقعا کسایی که میخونن عمیقا یاد میگیرین شک نکنن فقط یه بار ببینن همه چی دستشون میاد خدایا شکرت که رایگان هم هست خدا خیرش بده واقعا دعای خیلیا پشت سرشه

ولا سخت بود منم ۷۴

سلام ببخشین یه سوال داشتم من زیستم بدنیس برای ایام جمع بندی که الان۶۵روزمونده ب کنکور بنظرتون موقاری تورق سریع ببینم با کارگاه نکته تستش برای یه درصدخوب کافیه؟

اگ کتابی رو میدونین خوبه پیشنهاد بدین مرسی😘

من عاشق کتاب زیست پرش و مربیشم بیشتر😂❤️ولی واقعا باهاشون درس خوندن بهتر از مدرسس

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

برای دهم کتاب تست های چهار گزینه ای زیست خیلی سبز خوبه

هم درس نامش خوبه هم تست داره هم سوالات کنکورای سال قبل و کنکورای خارجو توی کتابش اووده

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"

عزیزم منم یازدهمم اولا باید خوشحال باشی که یه پاراگرافو خیلی توضیح میده معلم ماهم اینطوری و اینکع کمک درسی هم بخری بازم بیشتر توضیح داده تو خیلیا شونم چرتو پرت زیاده

خود کامل کتابو خط به خط باید یاد بگیری بعد هم نکته های معلمتو بخونی