2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربی بودین میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3676 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا کتاب درسی نمیخوندم سرکلاسم گوش نمیدادم چون برای صبحانه بیدار نمیشدم گشنم بود فقط میرفتم که غیبت نخورم آخرشم موقع امتحانا همه از رو دست من میخواستن تقلب کنن 

گام به گام میخوندم یه کتابی هم بود اسمش ژرف اندیشان بود 

یادش بخیر 

عزیزم زیست کتاب درسی بدرد سطل آشغال میخوره همچی رو خلاصه وار گفته و دانش آموزان هم چون از قدرت فوق العاده علم غیب برخوردار همچی رو متوجه میشن

من دهم بودم از کتاب خیلی سبز استفاده میکردم ولی اونم دیگه باید اسمش رو گذاشت خیلی قهوه ای اونم هر گفتارش ی فصله برا خودش 

فیلم ببین یا از کتاب کمک درسی نشر الگو استفاده کن ولی بهتر اینه همون کتاب درسی در کنار سخنان نعلمت ک کامل میشه استفاده کنی چون ممکنه نکاتی توسط معلمت گفته شه ک اونا تو امتحان بیاد 

منم رتبه برتر کنکور میگم موقاری تمامممممم

کتاب تست دهم کدوم منبع بگیریم؟

زیست،ریاضی،فیزیک،شیمی

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              

برا زیست هیچی جز کتابت اهمیت نداره

باید انقد مسلط شی که بتونی تحلیل کنی 

من زیست تدریس میکردم و متوجه شدم مشکل دانش اموزا فهم روابطه

از شکلا نکته در بیا متن رو به هم تعمیم بده

و بعد تست بزن بزار غلط شه مهم نیست بعدش که دوباره کتابو خوندی اونوقته که یادگیری اتفاق میوفته

..dental stu

من سال دهم مجازی بودم و اینکه شرایط شماو من میشستم کل واو ب واو حرفای معلمو مینوشتم جوری ک وقت نمیشد دیگه بخونم 

ولی اگه برمیگشتم عمرا اینکارو میکردم چون امسال همه برگه هایی ک نوشته بودمو کندم از کتابم انقدر نوشته بودم ک نگو و رنگی و خوشگل موشگل (چفد خر بودم خدا😂) 

بنظرم یا کلاسینو دکتر عمارلو کلاساش ثبت نام کن اگه هزینش مشکل داری الا استاد موقاریو نکاتشو اول یادبگیر و خودتم بخون با فیلم دیدن تنها کاری نمیشه باید خودت بخونی و تست بزنی و رو شکلا زیاد کار کن تا مسلط بشی 

زیست خیلی سبز  فیزیک میکرو

خیلی ممنون

واسه هر سه پایه منبعمون همین باشه مشکلی نیست؟

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
خیلی ممنون واسه هر سه پایه منبعمون همین باشه مشکلی نیست؟

خواهش میکنم

نه مشکلی نیست زیست خیلی سبز پایه به پایه استفاده کردم بعد از اون آی کیو جامع 

فیزیکم میکرو پایه به پایه همونو چندبار تستاشو زدم

إِنَّ 

خواهش میکنم نه مشکلی نیست زیست خیلی سبز پایه به پایه استفاده کردم بعد از اون آی کیو جامع  فیز ...

موفق باشی مرسی

الان رشتت چیه؟