2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یعنی ناشتا باید بخورم ؟؟؟

من ناشتامیخوردم.اما بدون شکر.اگه نمیتونی بخوری با شیر قاطی کن البته الان با صبحونه میخورم.من کالری شماری میکنم ولی اصلا رعایت نمیکنم یعنی تا یه چیز میخورم محاسبه میکنم میبینم بیشتر از مجاز شده😗

من ناشتامیخوردم.اما بدون شکر.اگه نمیتونی بخوری با شیر قاطی کن البته الان با صبحونه میخورم.من کالری ش ...

جداگانه با خودکار برام نوشته صبحانه یک فنجون قهوه با دو قاشق شیر اینجوری نوشته پس ناشتا بخورم؟؟؟؟

جداگانه با خودکار برام نوشته صبحانه یک فنجون قهوه با دو قاشق شیر اینجوری نوشته پس ناشتا بخورم؟؟؟؟

صبحانه رو دقیق بگو .یعنی نوشته یک فنجان قهوه + دو قاشق شیر کم چرب +یک قوطی کبریت پنیر+دو کف دست نان؟اگه این طوره ک برا صبحونه بجای چای قهوه باید بخوری چون اشتهارو تقریبا کاهش میده و سوختو سازو تقریبا بالا میبره

ببین مثلا رژیمم هر روز فرق داره مثلا ی روز اندازه قوطی کبریت پنیره ی روز اندازه قاشق مربا خوری کره هست ولی جداگانه با خودکار زیر برگه رژیم نوشته ۱فنجان قهوه +دوقاشق شیر شیر هم کم چرب باید باشه نون هم سنگک اندازه کف دست دوتیکه

صبحانه رو دقیق بگو .یعنی نوشته یک فنجان قهوه + دو قاشق شیر کم چرب +یک قوطی کبریت پنیر+دو کف دست نان؟ ...

پس ناشتا باید بخورم درسته؟؟؟ چند دقیقه بعدش صبونه بخورم

پس ناشتا باید بخورم درسته؟؟؟ چند دقیقه بعدش صبونه بخورم

نمیدونم ولی اگه اسم ناشتا تو رژیم نیورده و فقط گفته صبحانه برا صبحونه بخور.من خودم بجای چای برا صبحونه با کیک یاتخم مرغ یانون و پنیر میخورم.صبحونه ی امروزتو دقیق کپی کن برام تا بهت بگم

نمیدونم ولی اگه اسم ناشتا تو رژیم نیورده و فقط گفته صبحانه برا صبحونه بخور.من خودم بجای چای برا صبحو ...

شیر ۱ لیوان ونان سنگک ۲ کف دست ۱۰×10 و پنیر فتا ۰،5 وگردو یک عدد

بعد زیر  برگه رژیم قهوه صبونه نوشته ک من نمیدونم باید قبل صبونه بخورم یا بعد

بیدار ک شدی قهوه دم کن بخور بعد شیرو نونوپنیرو گردو رو بخور.چون نگفته ناشتا پس برا همون صبحونست.واینکه منظورش اینه ک تایمای دیگه نخور چون بی خوابت میکنه مثلا عصر بخوری شب دیر میخوابی و گرسنت میشه و غذا میخوری.و سعی کن صبح ها ساعت ۹ صبحونه بخوری.اگرم دیدی قهوه اذیتت میکنه نخور واجب نیست😁من ک خودم قبلا دکتر تغذیه میرفتم قهوه بیشتر گرسنم میکرد ولی الان با شیر میخورم بهتره .اولاشم اذیت میشدم اصلاااا خوابم نمیبرد ظهرا حتی اگه ساعت ۷ صبح بیدار میشدم.الان کالری شماری میکنم.حالا اگه نتونستی نخور.همون صبحونتو بخور.چند وزنت؟