الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کار جالبی نبود رفتن بهش گفتن چه اتفاقی افتاده ایشونم گفته شکایت میکنم حالا خیلی ...
همون خانمی که ترکیه هستن میخوان شکایت کنن؟
وای از بس رفتن و کامنت گذاشتن از اینجا
امیدوارم اون خانم پیگیری نکنند
من گمان میکنم کههمیشه ذره ای دیوانگیبرای خلقسرنوشتت لازم است#مارگارت_ یورسنار تو فکر میکنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی. 🎶🎤🏃🏻♀️
آره خیلی کامنت فارسی هست اونی که نوشته کبری اسهال خونی بشی که اشک بچه های سایتو درآوردی😂 دست ...
آخه دیگه اینکارشون خیلی زشت بوده
کم جلوه زیبا و قشنگ جهانی داریم اینطوری معروف ترم میشه
حس میکنم با این روند نی نی سایت دو روز دیگه خبرش رو تو اخبار هم اعلام میکنن
من گمان میکنم کههمیشه ذره ای دیوانگیبرای خلقسرنوشتت لازم است#مارگارت_ یورسنار تو فکر میکنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی. 🎶🎤🏃🏻♀️
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه اون راست بود داستان ریحانه اون عکس قبر شوهرش و اعلامیش رو گذاشت بعدوهم عکس دونفرشون رو گذا ...
نه ریحانه نه اینی که من میگم بزای سال های قبله
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
گفته سلام برسونید و بگین من ازش شکایت میکنم به خاطر دروغایی که گفته
خداکنه حق اون دروغگو رو بزاره کف دستش بخدا من الان فردا صبح باید برمسرکار ولی چون دیشب محو داستانش شدمو دیر خوابیدم الان خوابم نمیاد فردا له میشم☹☹😢😢😢
نه بابا اتفاثا این موضوع براش جالبه آخه گفت مرحبا به اون خانم و...... بقیشومیفهمم ولی نمیتونم ترجمه ...
چه جالب
م م ل ک ت که نیست سرای نوابغ و نخبگان هست😂😂😂