لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙 ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
کار جالبی نبود رفتن بهش گفتن چه اتفاقی افتاده ایشونم گفته شکایت میکنم حالا خیلی وجه خوبی جهانی داریم 😐😐که باعث افتخار باشه یکی ارزوش اینه جای یه خانم ترکیه ای باشه!!!!!!!
من تو این تاپیک نبودم ولی کلی اینقدر سر این تاپیک های داستانی یه سری ناراحت شدم و فکرم درگیرش شده و بعد فهمیدم دروغ بوده که دیگه شخصا تو این تاپیک های داستان نمیرم
من گمان میکنم کههمیشه ذره ای دیوانگیبرای خلقسرنوشتت لازم است#مارگارت_ یورسنار تو فکر میکنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی. 🎶🎤🏃🏻♀️