2777
2789
عنوان

گل بهار به گوش کبری هم رسید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 139 پست

ببخشید ولی اون کاربر عشق 18 ساله از اولش کاملا مشخص بود داستانه !من.حتی پست اولشم.کامل نخوندم چون معلوم بود 

من حتی این.کاربرایی که میگن و...... بقیه شو میذارن پست بعد میدون اغلب دروغه !از این به بعد باور نکنید 

تازه جو سایت جوری شده مگه جرات داری بگی دروغه یه عده زنده زنده میخورنت که داری اذهان عمومی رو مشوش میکنی از تاپیک برو بیرون😶ما دست داریم باهاش اشک.بریزیم بتوچه!سر یه تاپیک.سرِکاری همین شد دیگه اینارو فقط رد میکنم😐شمام از این به بعد واسه داستانای زندگیاشونو همینو در نظر بگیرید

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه پیجشو بدین

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭