2777
2789
عنوان

گل بهار به گوش کبری هم رسید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 139 پست

تازه داستان ریحانه وعلی هم که غرق شددروغ بود

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لینکشو بدی عزیزم

بلد نیستم چجوری؟؟؟؟ 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
آره ناراحتیم بخاطر تاپیک دروغش کم بود این آبرو ریزیتو پیج بلاگر ترکیه ای هم روش اومد☹ همه کامنتا فار ...

خیلی زشته دیگه ایرانی آبروی هموطن خودش رو میبره.یه عده برای خنده اینکار رو میکنن ولی فکر بقیه رو نمیکنن دید همه کشورها رو اخه باید بد بکنن

خب منو تو تاپیکش تگ کنین..

مال الان نیست که برا یک ماه پیشه

عزیزدلم اسم کاربر رو بهم میگی؟؟خودم پیداش میکنم.فقط اسم استارترش رو بم بگو

کاربریش تعطیل شده