2777
2789

دوست داشتم بدونم اگ مادرت جای مادرشوهرت بود چکار میکردی!؟

دوما مادرشه و ۳۰ سال مادری کرده حالا که به هرررررردلیلی مریضه بچش اگ ولش کنه خیلی سنگ دله

منو همسرم میریم بیمارستان ها کمک جهادی میکنیم ب کرونایی ها 

تمام اون سالن پره از پیرزن و پیرمرد هایی ک انقدر حالشون بده و هیچ پرستاری کمکشون نمیکنه و چشم و امیدشون ب بچشونه و اوناهم نمیان 

علاوه بر درد مریضی درد بی کسی هم دارن

امیدوارم همین بلا سر خودت بیاد تا بفهمی چ درد بزرگیه

فقط ادعای انسانیت میکنید 

واقعا که

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتم بدونم اگ مادرت جای مادرشوهرت بود چکار میکردی!؟ دوما مادرشه و ۳۰ سال مادری کرده حالا که ب ...

چرا وقتی کار جهادی میکنید...آخرش آرزوی بد میکنید ...اونم واسه مادری که بچه کوچیک داره

عزیزم شما که انقد دلسوز هستید کاش لحنتون هم همینجور بشه...ممنون از شما

اصلاااااااا خدای نکرده، زبونم لال زبونم لال اگر مادر خودت سرما بخوره، تب کنه، طاقت میاری نری دیدنش ...

چقدر لحنت تنده خانوم جهادی.....!!!دوتا بچه کوچیک داره اگر خدانکرده بخاطر مسافرت و خوشگذرونی مادر شوهر گرفتار بشن چی؟؟؟

يا خدا ! خواهر ازش فاصله بگير ظرفاشم جدا كن  اخه يعنى چى

گندش نکنید رعایت کنه چیزی نمیشه 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اصلاااااااا خدای نکرده، زبونم لال زبونم لال اگر مادر خودت سرما بخوره، تب کنه، طاقت میاری نری دیدنش ...

عزیزم مادر هستن درست اما بی ملاحضه هستن به خاطر خوش گذرونی ایشون چندین نفر مریض شدن چندین نفر همش استرس داشتن که چیزیش نشه اون مادر بی فکری اما من به خاطر بچه هام همه کار می‌کنم حالا خوب یا بد چون من مادرم 

چقدر لحنت تنده خانوم جهادی.....!!!دوتا بچه کوچیک داره اگر خدانکرده بخاطر مسافرت و خوشگذرونی مادر شوه ...

🌹🌹🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عزیزم مادر هستن درست اما بی ملاحضه هستن به خاطر خوش گذرونی ایشون چندین نفر مریض شدن چندین نفر همش اس ...

🌹🌹🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖