2777
2789

سلام،من۲۸ سالمه،۶ ساله ازداج کردم،همسر ۳۴ ساله،خلاصه بگم که مدتهاس رابطه خوبی نداریم نه حرف زدن نه رابطه و نه تفریح،من خیلی سعی کردم غر نزنم ارام باشم چون مشکلاتمون زیاده،۷ ماه بیکار شد،پول پس انداز خوردیم،قرار بود خونه بگیره بعد ۲ سال، اینهمه مدت نگرفته، و تو حیاط خونه پدرشیم،،قرار بود پارسال که درسم تموم شد بچه بیاریم زیربار نمیره، تو۳۸ متر جا، که خداشاهده شکل خونه نیس۶ سال ساختم باهاش،روم نمیشد کسی رو بیارم خونمون،با همه کم و کاستی ها کنار اومدم،خودشم قبول داره و گاهی تشکر میکنه، اما جدیداً عین هم خونه ها هستیم،روز به روز سردتریم، حرف بزنیم میکشه ب دعوا و دلخوری،خانوادشم با اینکه تک پسره دریغ از کمک، حتی نمیذارن ما بالای خونشون ساخت و ساز کنیم که نخواد بریم اجاره نشینی،،خاتواده خودم شهرستانن،بابام گفته زمین میزنم به نامتون برید بسازید اماقبول نکرده،وابسته مادرشه،نمیخواد بیاد شهر ما‌...امشبم لباس میشستم تو حیاط دم در ورودی،هی باید میرفتم و میومدم، از سرکار اومده بود گیر داد که درو ببند سرده،منم از صبح کلی کار کرده بودم خسته، ازم دلجویی نکرد که هیچ لج کرد و گفت نمیخواد اصلا بشوری،ریخت لباسها رو تو خونه،هرچی گفتم نصفش کفیه، هی هولم میداد، بهش گفتم نکن،بدم میاد، بذار کارمو بکنم،گفت نمیخواد، گفتم من میخوام،عصبانیم نکن باز صدامون میره خونه همسایه،محکمتر هول داد انداختم تو خونه،صدامون بالا رفت شلنگ دم دستم بود محکم زدم روی بازوش،هیچی نگفت،اونقد عصبی بودم که نفهمیدم،خیلی ناراحت شدم چون محکم زدم قطعا جاش میمونه، ازش دلخورم بخاطر همه لجبازیهاش و سختی هایی که چندساله بهم تحمیل کرده، بارها خواستم برم شهرستان،خاتوادمم نمیدونن چون خودم نگفتم بهشون،اما روزی نیس به طلاق فکر نکنم، مشاور خانواده رایگان چندجا رفتم نوبت بهم نرسیدبعد کرونا هم تعطیل کردن چون خیلی شلوغ بود،دوستش دارم اما بنظرم این تنها کافی نیس برای یه عمر زندگی، حس پوچی و بی ارزشی دارم، از بعد طلاق میترسم، میترسم پشیمون بشم، گرچه توانایی مستقل شدن رو دارم و خانوادم مطمئنم حمایتم میکنن اما نمیدونم،الانم اون توی هال و من توی اتاق رفتیم مثلا بخوابیم بعد دعوا، الانم نمیدونم من باید از دل اون دربیارم یا اون از من؟! میدونم یکم خشن برخورد کردم اما عقده مدتهاس که کم محلی میکنه، توجه نداره، محبت نداره، چجوری بگم، میگه دوسم داره اما دل و جرات حرکت نداره، پشتوانه نداره، تک پسره من فک میکنم میترسه، بلند نمیشه بره دنبال خونه بگرده فقط منتظره از بالا براش خونه بفرستن⁦☹️⁩⁦☹️⁩تا کجا باید صبوری کنم،اخه برای یه لقمه نون و لباس که نموندم، فقط برای عشقیه که داره تموم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با محبت یه بار حرف بزنین با سیاست کلام زنانه باهاش حرف بزن نه دعوا ببین نتیجه میگیری یا نه

بخدا که بارها با ارامش حرف زدم، خودش قبول داره که وضع زندگیمون درست نیس اما تلاش نمیکنه، خب نتیجه اش هم شده یه اعصاب خراب و یه دل شکسته، نمیدونم باید چکار کنم

سلام عزیزم تو گذشته منی

من یک زنم💃💃💃💃زنی پراز عشق پرازمهربانی پرازآرامش😍😍زنی که اندام ظریفش موهای بلندومرتبش لبخندش لباس های شیکش از زیبایی هایی زندگی میگویند.🤩🤩زنی که بایک فنجان چای و نقل کنارعشقش بایک خریدکوچک بایک موسیقی شاددرخانه عاشقش احساس خوشبختی عمیق میکندزنی که با تمام ظرافتش به عشق ایمان آوردوبرایش با تمام سختی هاجنگیدزنی که خانه اش بوی عشق و آرامش می دهد زنی که میخواهدمادردوپسرباشدتابه آنهاطعم خوشبختی رابچشاند.💃💃💃عشق ابدی من درکنارتوازتمام زندگی لذت میبرم باسختی ها می جنگم وبرای رویاهایمان به توبه خودم بال میدهم تابه هرآنچه به من وتوآرامش میدهدبرسیم. 
شوهرت اونقدرام بدنیست که طلاق بگیری‌ یخورده بی مسعولیته بنظرم بترسونش

دقیقا بی مسئولیت هست میخوام این سری برم شهرستان و بگم نمیام، یا زندگی رو درست کن یا طلاقم بده، اما میترسم که بجای ترسیدن کار دیگه کنه، بگه خودت ول کردی رفتی

بخدا که بارها با ارامش حرف زدم، خودش قبول داره که وضع زندگیمون درست نیس اما تلاش نمیکنه، خب نتیجه اش ...

لطفا لطفا لطفا با آرامش

ببین منم اوایل ازدواج یا همون جوونیم زود عصبی میشدم..اما الان شوهرمم بهم چن بار گفته خیلی کمتر عصبی میشی

چون با زبون خوش حل میکنم

با زبون خوش حل کن..با دلبری..با سیاست

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

شوهرت شدیدا تحت فشاره نمیتونه مشکلاتشوبهت بگه چون به خاطرسختی هایی که بعد ازدواج بااون کشیدی خودشومقصرمیدونه تنها کاری که میتونی بکنی کنارش باش دلگرمش کن بهش پروبال بده بهش روحیه بده نشون بده خوشحالی حالش خوب کن وگرنه بدترمیشه

من یک زنم💃💃💃💃زنی پراز عشق پرازمهربانی پرازآرامش😍😍زنی که اندام ظریفش موهای بلندومرتبش لبخندش لباس های شیکش از زیبایی هایی زندگی میگویند.🤩🤩زنی که بایک فنجان چای و نقل کنارعشقش بایک خریدکوچک بایک موسیقی شاددرخانه عاشقش احساس خوشبختی عمیق میکندزنی که با تمام ظرافتش به عشق ایمان آوردوبرایش با تمام سختی هاجنگیدزنی که خانه اش بوی عشق و آرامش می دهد زنی که میخواهدمادردوپسرباشدتابه آنهاطعم خوشبختی رابچشاند.💃💃💃عشق ابدی من درکنارتوازتمام زندگی لذت میبرم باسختی ها می جنگم وبرای رویاهایمان به توبه خودم بال میدهم تابه هرآنچه به من وتوآرامش میدهدبرسیم. 

از معدود دفعاتی بود که اینجا چیزی خوندم و متوجه شدم

اول اینکه وجدان درد نگیر،خب اون هم شما رو هل داده،بعدشم چرا توی حیاط لباس میشوری؟از ابن به بعد بده خودش بشوره بگو دستام جون ندارن،تو مردی قوی هستی

الانم پاشو یه چای دمنوشی چیزی بخور حالت خوب بشه بعدم بگیر بخواب

ماازحیاط پدرشوهرمینابلندشدیم ومستاحریم شوهرم هنوزهم مث شوهرت توی خودشه و حالش ازتوخرابه ولی حواسم هست که نگران نباشه دوروزدنیاکنارهمیم اوضاع بهتر میشه فقط آرامش داشته باشین