2777
2789
عنوان

باز هم دعوا، راهکار بدین لطفا، منصفانه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 51 پست
اخه منم خیلی با ارامش پیش میرم امشب دیگه اینجوری شد

بنظرم الان برو بغلش کن و ازش عذر خواهی کن

بگو دست خودم نبود عصبی شدم

بعدم برو شام اگه نخوردین بخورین باهم بعدم خواب

بگو هر وقت حس کردی حوصله داری یا امشب یا فرد را حرف بزنیم

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
شوهرت شدیدا تحت فشاره نمیتونه مشکلاتشوبهت بگه چون به خاطرسختی هایی که بعد ازدواج بااون کشیدی خودشومق ...

خب من درکش کردم، بهش سخت نگرفتم، چندماه بیکار شد بخدا یبار غر نزدم، رفت دنبال کار دوباره شکست خورد بهش روحیه دادم تا تونست کار بهتری گیر بیاره، خب منم تحت فشارم کی منو خوب کنه، هرچی انرژیه من براش گذاشتم اما برعکسش هیچوقت نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منم خیلی با ارامش پیش میرم امشب دیگه اینجوری شد

منم خیلی سختی کشیدم تو شرایط تو توی دوتااتاق گلی بایه بچه توغربت واقعا سخت بودولی اگه آدم خوبیه ودوسش داری بلندشوبرو پیشش کنار هم آروم باشی اون به حد کافی خودشوبدشانس وبی پول میدونه انگارحس شرمندگی دارند که نتونستن رفاه وخوشبختی بدن به زنشون.خیلی این حس براشون سخته خونه روپرعشق و آرامش کن بزارذهنش آروم شه درست میشه

من یک زنم💃💃💃💃زنی پراز عشق پرازمهربانی پرازآرامش😍😍زنی که اندام ظریفش موهای بلندومرتبش لبخندش لباس های شیکش از زیبایی هایی زندگی میگویند.🤩🤩زنی که بایک فنجان چای و نقل کنارعشقش بایک خریدکوچک بایک موسیقی شاددرخانه عاشقش احساس خوشبختی عمیق میکندزنی که با تمام ظرافتش به عشق ایمان آوردوبرایش با تمام سختی هاجنگیدزنی که خانه اش بوی عشق و آرامش می دهد زنی که میخواهدمادردوپسرباشدتابه آنهاطعم خوشبختی رابچشاند.💃💃💃عشق ابدی من درکنارتوازتمام زندگی لذت میبرم باسختی ها می جنگم وبرای رویاهایمان به توبه خودم بال میدهم تابه هرآنچه به من وتوآرامش میدهدبرسیم. 
ینی تو این همه سختی چطوری میشه مهربون بود؟

من بدترازاینم کشیدم بخاطرخودشوهرم ولیاقتش ساختم به موهم رسیدم ولی پاره نشد بامحبت همه چی درست میشه 

من یک زنم💃💃💃💃زنی پراز عشق پرازمهربانی پرازآرامش😍😍زنی که اندام ظریفش موهای بلندومرتبش لبخندش لباس های شیکش از زیبایی هایی زندگی میگویند.🤩🤩زنی که بایک فنجان چای و نقل کنارعشقش بایک خریدکوچک بایک موسیقی شاددرخانه عاشقش احساس خوشبختی عمیق میکندزنی که با تمام ظرافتش به عشق ایمان آوردوبرایش با تمام سختی هاجنگیدزنی که خانه اش بوی عشق و آرامش می دهد زنی که میخواهدمادردوپسرباشدتابه آنهاطعم خوشبختی رابچشاند.💃💃💃عشق ابدی من درکنارتوازتمام زندگی لذت میبرم باسختی ها می جنگم وبرای رویاهایمان به توبه خودم بال میدهم تابه هرآنچه به من وتوآرامش میدهدبرسیم. 
تو الان باید شاکی باشی ازش . اون کوتاهی کرده خب . دور از مامان و بابات این زندگیه درست کرده برات؟ دل ...

اخه انتخاب خودم بودم، همه مخالف بودن برام، تقصیر دل بی صاحب خودمه

بنظرم الان برو بغلش کن و ازش عذر خواهی کن بگو دست خودم نبود عصبی شدم بعدم برو شام اگه نخوردین بخور ...

نه الان که برم اصلا نحویل نمیگیره چهار تا چیزم بارم میکنه باید بذارم چند روز بگذره

منم خیلی سختی کشیدم تو شرایط تو توی دوتااتاق گلی بایه بچه توغربت واقعا سخت بودولی اگه آدم خوبیه ودوس ...

گرچه من همش بهش امیدواری دادم تا حالا و اون هیچ انرژی به من نمیده، اما چشم بازم تلاشمو میکنم، این دیگه واقعا اخرین باره بخدا که خودم خسته ام 

نه الان که برم اصلا نحویل نمیگیره چهار تا چیزم بارم میکنه باید بذارم چند روز بگذره

یه چایی درست کن با قند 

قیافتم مظلوم کن با شرمندگی عذرخواهی کن

دلش از سنگ که نیست دیگه عزیزم!!

بغلشم کنی که پست نمیزنه!

بگو الان دلم میخواد فقط بیام تو بغلت

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
پس بشین با مهربونی باهاش صحبت کن بگو بیا باهم دست بدست هم بدیم و زندگیمونو درست کنیم

فک کنم از هزار بارم رد کرده میدونی قبول داره، میخواد اما انجام نمیده، تلاش نمیکنه باید بلند شده روابطشو قوی کنه، رو بندازه به فامیل دوست، وام بگیره، اما نشسته تا خدا از بالا بندازه براش

خودت برو دنبال کار شاید ی تلنگری بهش خورد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !