2777
2789
عنوان

باز هم دعوا، راهکار بدین لطفا، منصفانه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام مثل من زدین به سیم اتصالی یا کنار اومدین

هشت ساله ازدواج کردم پیش مادرشوهرمم بس ریختم تو خودم افسردگی گرفتم بیست و هفت سالمه طپش قلب گرفتم بخدا این چندسال کسی جز خونواده خودم نیمدن خونم اخه روم نمیشه کسی رو دعوت کنم خونه ک نیست جهنمه هیچیش ب هیچی نمیبره  شوهرم بیخیااااله عالم درامدش خوبه ولی پولاشو خرج خانوادش میکنه دیگه منم اتصالی کردم دوتا بچه کوچیک دارم هرروز دعوا هرروز قهر ما چهارساله داریم ی زمینو ساخت میکنیم درامدش خوبه اگه میخاست همون سال اول ساختش میکردولی خب باباش همه پولاشو میکشه دعا کن امسال دیگه از پیششون برم با بچه هام ارامش بگیریم شوهرم دو دستی تقدیم ب خودشون تو هم اگه میتونی با سیاست رفتار کن شاید عوض شد شوهرت من ک اصلا سیاست نداشتم البته اگه کسی دیگه هم جا من بود دوراز جون تو دق میکرد چ برسه ب سیاست 

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین
هشت ساله ازدواج کردم پیش مادرشوهرمم بس ریختم تو خودم افسردگی گرفتم بیست و هفت سالمه طپش قلب گرفتم بخ ...

عزیزم امیدوارم الان که اینو مینویسم زتدگیت تغییرات مثبتی کرده باشه و بر وفق مرادت باشه، شما چون بچه داری برات انگیزه اس، و ان شاالله با کمک بچه هات بتونی انگیزه و انرژی بدی به همسرت و مستقل و خوشحال باشی

من هیچ دلخوشی تو زندگیم ندارم، چون غریبم، تنهام، همسرمم که این مدلیه کلا زندگیم سرد سرده⁦☹️⁩🥶

عزیزم امیدوارم الان که اینو مینویسم زتدگیت تغییرات مثبتی کرده باشه و بر وفق مرادت باشه، شما چون بچه ...

سلام عزیزم تا یک ماهه دیگه قراره از این خونه برم تو خونه ی خودم ولی سبک زندگیم همونه شوهرم ففط خونوادش مهمن و من هرروز باهاش جنگ دارم دوشب پیشم با خانوادش دعوا کردم و الان پدرشوهرم انگار باباشو کشتم انقد بد نگام‌ میکنه ولی خوشحالم ک دارم مستقل میشم

زندگی تو چطوره

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین
سلام عزیزم تا یک ماهه دیگه قراره از این خونه برم تو خونه ی خودم ولی سبک زندگیم همونه شوهرم ففط خونوا ...

خداروشکر که دارید مستقل میشید،خوشحال شدم

شمام بنظرم یکم حساسیت رو نسبت به خانواده اش کمتر کنید این برای خودتون بهتره، احساس بهتری پیدا میکنید،والا منم در حال حاضر هیچ روند مثبتی ایجاد نشده، احتمالاً اخر خطیم، توکل به خدا، من دیگه عقلم نمیرسه فقط سپردم به خدا هرچی خیره همون بشه برام