2777
2789

دخترم وارد هشت ماه شده چن روزه میگم براش سرلاک بگیر غذا هم بهش میدم میگه نمیخاد بچه منه نمیخاد بخوره تو دخالت نکن میگم منم مادرشم من ۹ماه سر دل کشیدم زایمان کردم میگه حالا من باباشم تو کارای منو بچم دخالت نکن خیلی دلم میشکنه احساس میکنم بچه من نیس هر چی میگم میگه بچه منه اینکار بکن اینکار ن میگم زیاد بالا نبر جای مامانت اینا همش بالایه میگه بچه مال اونایه به تو ربطی نداره نمی‌دونم چرا همش این حرفارو میزنه خیلی داغونم خیلی گریه کردم انگار ن انگار منم مادرشم حق دارم خونوادشم همین حرفومیزنن که بچه مایه  چکار کنم بنظرتون ،😔😔

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بگو ببخشید که ۹ ماه نگه داشتمو و  ......

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بروبخواب بچشو بده دستش

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

اللهی بگردم یعنی چی

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بیخیال دختر دایی منم هم شوهر هم مادرشوهرش نمیزاشت بهش کمک غذایی بدن قایمکی میخرید وقتی نبودن میداد بچه می‌خورد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

کل کل نکن ،ولشون کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩