2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم برای دخترم سرلاک بگیر میگه بچه منه دخالت نکن،😔

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 57 پست
خیلی نفهمن شوهرم که فقط انگار من کوزتم ولی دلم نمیاد بچم گناه داره

خب پس دلت نیاد تا اخر همینطوری باهات رفتار کنند، و کم کم کاری میکنند بچه اتم به حرفت نکنه تو روت واسته بگه به تو چه ولی ام تو نیستی، دیدم که میگم 

یه کم رو خودت کار کن فقط یک هفته به بچه ات محل نده 

اگه کوتاه اومدی مقصر دیگه خودتی 

من کسیو دیدم که بعد دو تا بچه به خودش اومد اینکارو کرد درست شد، تو الان بچه ات نوزاده بهت وابسته است زودتر به نتیجه میرسی 

بازم هرطور خودت دوست داری 

خب پس دلت نیاد تا اخر همینطوری باهات رفتار کنند، و کم کم کاری میکنند بچه اتم به حرفت نکنه تو روت واس ...

ممنون

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمه دیگه

سرلاک مهم نیست می تونی چیز دیگه جایگزینش بکنی حرص نخور سرش ولی بشین قشنگ باهاش حرف بزن بگو من مادرم این بچه پاره تنم هست این حرف بهم نزن که می گی بچه خودم .بهش بگوباشه هرکاری تو بخوای برا بچه می کنیم ولی دیگه این حرف نزن چون نمی دونی با هربار گفتنش من چقدر داغون می شم.

انشالله شوهرت هر چه زودتر متوجه کار اشتباهش می شه

شوهرت که واقعا بد بر خورد کرده و اصلا حق نمیدم بهش اما سرلاک خیلیم واجب نیستا . کلی سوپ ماهیچه و ...

خب میگن سرلاکم مواقعی که بیرونی لازم میشه به بچه بدی میگن خوبم هس

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
سرلاک مهم نیست می تونی چیز دیگه جایگزینش بکنی حرص نخور سرش ولی بشین قشنگ باهاش حرف بزن بگو من مادرم ...

بهشم گفتم میگه شوخی میکنم باهات ولی میدونم جدی میگه

خیلی نفهمن شوهرم که فقط انگار من کوزتم ولی دلم نمیاد بچم گناه داره

آره میدونم‌ مادر دلش نمیاد بچش یه ثانیه هم ناراحتی بکشه .نمیدونم حالا این بچه قراره چی کار بکنه که ابنقد بچم بچم میکنن .ابن دفعه اگه گفتن بگو بچه امانت خدا است خودش داده  خودش هم ازش مراقبت می کنه ما فقط امانت دار خدا هستیم  در مورد سرلاک هم من شنیدم اگه بچه‌مزه سرلاک رو بچشه  دبگه غذاهای دبگه رو سخت می خوره بعدم‌معلوم نیست توش چبه .منم اصلا ندادم 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

دوبار پوشکسو شل ببند بده بغلشون  یا بزار خونشون جیش کنه اون‌م.قع دیگه از این حرفا نمیزنن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

[QUOTE=160706234]دوبار پوشکسو شل ببند بده بغلشون  یا بزار خونشون جیش کنه اون‌م.قع دیگه از این حرفا نمیزنن[/QUOTE

ببار جیش کردخونشون همش میگفتن جیش کرده دخترت خونمون نجس شده هر موقع میاریش بالا لاستیکیش کن

نزار تو زندگیت دخالت کنن بهشون زیاد رو نده کم تر برو پیشون یه کاری کن شوهرت کشیده بشه ب سمت تو با سیاست با شوهرت حرف بزن بزا حرف حرف تو باشه ن خانوادش اگه ول کنی ب حاله خانوادش زندگیت دوام نمیاره ها......