2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم برای دخترم سرلاک بگیر میگه بچه منه دخالت نکن،😔

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 57 پست
اونجا که مال مادره همه خر حمالی ها    

واااای ک چقدر دلممم میخاااد گریه کنم از حرفات

خیلی سخته میدونم خاهرم از تو بدتره وضعش!

بچت چیه اسی 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
واااای ک چقدر دلممم میخاااد گریه کنم از حرفات خیلی سخته میدونم خاهرم از تو بدتره وضعش! بچت چیه اسی ...

دختر

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سرلاک برای چی بدی؟؟من پسرم یسالو نیمشه تاحالا سرلاک ندادم اگه وزنش خوبه و غذا خوب میخوره سرلاک ...

اره موافقم منم اصلا ندادم بچهام نه ماهه هستن فقط فرنی و حریره دادم ماشالله وزنشونم خیلی بالاس

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
دختر

زنده باشه عزیزم❤️هرچی گفت اهمیت نده خودش ادم میشه 

خب درست میگن عزیزم ، برای همین ازین به بعد نصف شب بچه ات بلند شد گریه کرد از جات تکون نمیخوری، بذار قشنگ جیغ بزنه و باباشو بیدار کنه و اگه چیزی گفت بگو بچه ی خودتو پاشو جمعش کن، بچت ات خودشو کثیف کرد بندازش تو بغل باباش بگو بچه اتو عوض کن، یک هفته به بچه ات محل نمیدی هر چقدر هم سخت، هرچی شد بگو بچه ی شماس به من چه!!! اگه اینکارو نکنی تا اخر به چشم ماشین جوجه کشی بهت نگاه میکنند که وظیفت بچه پس انداختن برای خاندان شوهره

ولی خیلی خیلی سخته

اره قربونت برم درکت میکنم خیلی سخته 

انشالله بهترین ها نصیبت شه 

بگو پس توام بچه مامانت نیستی چرا در مورد بچت نظر میده . 

مرتیکه عوضی یک ثانیه درد زایمان بهشون بدن میرن قبرستون حالا صاحب بچه شدن 

ببین بجای اینکه بشینی غصه بخوری توام زبونت دراز باشه تا زر زر نکنن . هر چی میکشی از بی زبونیته 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
خب درست میگن عزیزم ، برای همین ازین به بعد نصف شب بچه ات بلند شد گریه کرد از جات تکون نمیخوری، بذار ...

خیلی نفهمن شوهرم که فقط انگار من کوزتم ولی دلم نمیاد بچم گناه داره

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
دلم نمیاد آخه برای بچم ،😔

عزیز یعنی چی اخه الان بچت کوچیکه این می گن دو روز دیگه که بزرگ شد یه کاری می کنن که خود بچه هم بهت بگه من بچه تو نیستم .بعدا کلا رفتار شوهرت بد باید یه جوری بفهمه کارش اشتباه وشما حق داری و وظیفت فقط شستن پختن بچه عوض کردن نیست .باید بفهمه ارزش یه مادر چقدر 

عزیز یعنی چی اخه الان بچت کوچیکه این می گن دو روز دیگه که بزرگ شد یه کاری می کنن که خود بچه هم بهت ب ...

لطفاً فارسی بگو

لطفاً فارسی بگو

عزیز یعنی چی اخه الان بچت کوچیکه این می گن دو روز دیگه که بزرگ شد یه کاری می کنن که خود بچه هم بهت بگه من بچه تو نیستم .بعدا کلا رفتار شوهرت بد باید یه جوری بفهمه کارش اشتباه وشما حق داری و وظیفت فقط شستن پختن بچه عوض کردن نیست .باید بفهمه ارزش یه مادر چقدر 

عزیز یعنی چی اخه الان بچت کوچیکه این می گن دو روز دیگه که بزرگ شد یه کاری می کنن که خود بچه هم بهت ب ...

نفهمه دیگه