2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم برای دخترم سرلاک بگیر میگه بچه منه دخالت نکن،😔

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 57 پست

مگه به حرفه!!!  این بچه تو هست!!  خودت برو سرلاک بخر و تو یه قوطی بریز و هر بار درست کن و بهش بده و به ریش شوهرت و خانواده اش بخند!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی ما نه بچه ی من .شما هم نباید بگی بچه ی من .

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

در مورد سرلاک،حتما لازم نیست به بچه بدی.

اگه تغذیه اش خوبه لازم نیست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

منم میگفتن اولش بعد من میگفتم شما از کجا اوردی مال خودمه اونا میگفتن از کجا اوردی میگفتم زاییدم اوردم شما چیکار کردید و این گونه بود که زبونشون رو بستن البته تو شوهرت میگه من خانوادش میگفتن

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم
وقتی پی پی کرد بگو خودت بشو نمیخوام دخالت‌ کنم

راست می گه از این به بعد بچت کریه کرد خودش خراب کرد هر کاری کرد بده شوهرت بگو بیا بچت خودشم نبود برو بده مادرش بگو بیا بچت شبم بده بغلش برو بخواب والا این جور وقتا بچشون نیست می شه بچه زنه

وا یعنی چی بچه منه مگه اونا بدنیا اوردن کاری کردی ک ناراحت بشن یا همسرت ازت چیزی دیده

نه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
راست می گه از این به بعد بچت کریه کرد خودش خراب کرد هر کاری کرد بده شوهرت بگو بیا بچت خودشم نبود برو ...

دلم نمیاد آخه برای بچم ،😔

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...