2777
2789

شکمم انگار داره میترکه معده و روده ام جا ندارن انگار ، وقتی پهلو به پهلو میشم به قلب و ریه ام فشار میاد سرفه ام میگیره ، نمیتونم دولا بشم یه جارو بزنم خونه رو یا حتی حال ندارم برم حموم ، هفته ۳۵ ام طول سرویکسم کمه دکتر گفته زیاد فعالیت نکن از طرفی میترسم بچه زود بیاد وزنش کم باشع از طرفی میگم دیگه برش دارن یه نفس راحت بکشم خیلی تحت فشارم 

الان یه عده پیکمی میان میگن ما ده تا زاییدیم پا به ماه بودیم یکی تو شکممون یکی تو بغلمون خونه هم جارو میکردیم همه کار میکردیم مثل تو ادا اطوار نداشتیم ، باشه شما حرف بعدیت هم درست لطفا از تاپیک برو که حوصله تو ندارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن اخرین هفته ها رو هم استفاده کنبگو شوهرت تمیز کنه کم کم یا یه روز کارگر بگیر

آخرین هفته ها رو چه استفاده ای کنم ؟ 

شوهرم انجام میده ولی مثلا میره سرکار چندین روز بعد میاد تو اون مدت باز کثیف میشه ، از طرفی اون مثل خودم کامل نمیتونه تمیز کنه 

به همسرت یا خاهری کسی داری بگو بیان خونتو تمیز کنن

خواهرم کوچیکه مامانمم خودش کلی کار داره شوهرم سه چهار روز یه بار میاد میتونه انجام بده ولی خب میدونی آدم دلش میخواد خودش کاراشو انجام بده تمیز