2777
2789
عنوان

بارداری-پریدی

503 بازدید | 73 پست

بچه ها فک میکردم حامله شده باشم ولی یه حسی دارم یه کوچولو شبیه پریدیه نمیدونم واقعا میخوام پرید بشم یا نه

به نظرتون باردار نشدم یعنی؟حالم خیلی گرفتس لطفا یه کمکی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم و خدارو شکر بعد یک سال و نیم این ماه باردار بودم.اصلا این ماه توقع نداشتم چون فقط یبار اقدام داشتم

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم و خدارو شکر بعد یک سال و نیم این ماه باردار بودم.اصلا این ماه توقع ...

شما که باردارید

میتونید الان از روی ماساژ شکم بگید بارداری رو متوجه میشوید یا نه

شما که باردارید میتونید الان از روی ماساژ شکم بگید بارداری رو متوجه میشوید یا نه

عزیزم چجوری بگو امتحان کنم بهت بگم

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!

کسی میدونه که بعد از اقدام چرا یه حسی مث سنگینی رحم احساس میکنم؟؟؟؟ معذرت میخوام انگار ادرار توشه ولی نیست

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
من این ماه ۱۴تا بی بی زدم اخرش باردار نبودمممم

😁😁منم شوهرم گفت بابا چ گیری دادی هروز اخه قرص هم میخوردم می ترسیدم اون میخندید بهم ولی بقول خودش اینبار نشد بار بعد ایشالا

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›