2777
2789
عنوان

بارداری-پریدی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیخورم خدا کنه این ماه بادار بشم همش تیکه بهم میندازن اخه خانواده شوهرم مخالف ازدواج ما بودن ش ...

آخ عزیززززم الهی بمیرم واسه دل نازکت نگران نباش خدا هوامونه داره

اینقد منم نفرین پشتمه خیلیا دلشون نمیخواد من باردار بشم بخدا کسی بوده که رو در رو نفرینم کرد و گفت الهی اجاقت همیشه کور باشه

ولی من اصلا ناراحت نشدم چون میدونم خدا هوامو داره اگه حتی هیچوقتم بچه دار نشم میدونم که خدا اونقد دوسم داره که همیشه بهترینو واسم میخواد من توکل کردم به خودش هرچی سرم بیاره راضی ام

[QUOTE=160603152]آخ عزیززززم الهی بمیرم واسه دل نازکت نگران نباش خدا هوامونه داره اینقد منم نفرین پشتمه خیلیا دلشون ...[/QUOTEخدانکنه عزیزم این چ حرفیه

چی بگم از شهریور ک عروسی کردیم کلی رابطه خیلی اقدام کردن نشد از طرفی اذیت میشم باید حامله بشم 

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›

شوهرم روزای اول میل جنسی نداشت از طرفی مادرشوهرم همش اذیت میکرد ک چرا رابطه ندارید خیلی سخت تونستم کمکش کنم خوب بشه رفتیم دکتر من تو روز عادی زیاد جلوش ظاهر میشدم هی 😔😔😔😭😭😭

شوهرم روزای اول میل جنسی نداشت از طرفی مادرشوهرم همش اذیت میکرد ک چرا رابطه ندارید خیلی سخت تونستم ک ...

چی بگم والا نگران نباش خدا بزرگه

از خدا بخواه بهت یه هدیه بده و قول بده که ازش خوب مراقبت کنی میدونی ماها وقتی یه چیزیو میخوایم خودمو نیکشیم تا بش برسیم وقتی بش رسیدیم دیگه بیخیالش میشیم اونجوری که باید قدرشو نمیدونیم شاید این اتفاقا همش بشه دلیل قدر دونستن داشته هات تو آینده

دیگه تو این دور و زمونه کسی نازا نمیمونه عزیزم نگران نباش

کجا زندگی میکنید؟

چی بگم والا نگران نباش خدا بزرگه از خدا بخواه بهت یه هدیه بده و قول بده که ازش خوب مراقبت کنی میدون ...

😔😔😔😔من واقعا شرایطش ندارم سنم کمه چطور ی بچه بزرگ کنم 

اهواز

😔😔😔😔من واقعا شرایطش ندارم سنم کمه چطور ی بچه بزرگ کنم  اهواز

ببین میدونم چی میگی

خوتم میدونی که زوده برات این حرفا پس کاری به حرف بقیه نداشته باش زندگیتو بکن نذار کسی از نگرانیا و دلشوره هات بفهمه یه جوری تظاهر کن که خودت نمیخوای بچه دار بشی الان

ببین میدونم چی میگی خوتم میدونی که زوده برات این حرفا پس کاری به حرف بقیه نداشته باش زندگیتو بکن نذ ...

😭😭😭ای خدا کاش قبول نمیکردم این زندگیو ولی اونا اینا نمیره تو مغزشون کم اوردم از طرفی دوستام ازم فاصله گرفات از طرفی