2777
2789
عنوان

بارداری-پریدی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابتدا به پشت روی زمین دراز بکشید و شکم خود را کاملا شل نگه دارید. یک حلقه با فاصله چهار انگشت از دور ناف را در نظر بگیرید. با استفاده از انگشتان دست راست (نه کف دست) این قسمت از شکم را در جهت حرکت عقربه‌های ساعت به آرامی ماساژ دهید. در هنگام ماساژ، به آرامی دست را روی شکم فشار دهید. سعی کنید فشار دست را در تمام قسمت این حلقه‌ای که ایجاد کرده‌اید، یکسان نگه دارید. اگر باردار باشید، هنگام ماساژ و با کمی دقت احساس خواهید کرد که قسمت پایین شکم (زیر شکم) کمی سفت‌تر از بقیه نواحی است که در حال ماساژ دادن آن هستید. البته بهتر است این آزمایش را در زمانی که شکمتان خالی و شل است انجام دهید، نه در حالت سیری که شکم سفت است!

این قسمت که سفت‌تر از بقیه قسمت‌هاست، همان ناحیه مربوط به رحم است که برای اینکه آمادگی نگهداری از جنین را داشته باشد، سفت می‌شود. در واقع می‌توان گفت انگار در قسمت پایین شکم، الواری از سمت چپ تا راست قرار دارد.

عزیزان علائم لانه گزینی مثل پریودیه تقریبا... خدارو چه دیدید شاید دارید لانه گزینی میکنید!😉 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

منم اقدام‌کردم الان علایم پریودی دارم فک نکنم باردار باشم سینه درد شدید دارم انگار سنگین شدن 

من اون ماه کلا رعایت نکردم گفتم واس بارداری با اینکه کلی رابطه داشتیم ولی نشدم این ماه دیگه قرص خوردم الان پریودم

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›

منم تمام علایم پریود رو دارم و فشارم هم پایینه معدمم داغون شده و همش حالت تهوع دارم ۱۰ روز مونده به موعد پریدم و دارم دیوونه میشم نمیدونم باردارم یانه یا اینکه معدم عصبی شده وقتی فکر میکنم که نکنه باردار نباشم داغون میشم خوب دلم نی نی میخواد😔

عزیزم چجوری بگو امتحان کنم بهت بگم

ابتدا به پشت روی زمین دراز بکشید و شکم خود را کاملا شل نگه دارید. یک حلقه با فاصله چهار انگشت از دور ناف را در نظر بگیرید. با استفاده از انگشتان دست راست (نه کف دست) این قسمت از شکم را در جهت حرکت عقربه‌های ساعت به آرامی ماساژ دهید. در هنگام ماساژ، به آرامی دست را روی شکم فشار دهید. سعی کنید فشار دست را در تمام قسمت این حلقه‌ای که ایجاد کرده‌اید، یکسان نگه دارید. اگر باردار باشید، هنگام ماساژ و با کمی دقت احساس خواهید کرد که قسمت پایین شکم (زیر شکم) کمی سفت‌تر از بقیه نواحی است که در حال ماساژ دادن آن هستید. البته بهتر است این آزمایش را در زمانی که شکمتان خالی و شل است انجام دهید، نه در حالت سیری که شکم سفت است!

این قسمت که سفت‌تر از بقیه قسمت‌هاست، همان ناحیه مربوط به رحم است که برای اینکه آمادگی نگهداری از جنین را داشته باشد، سفت می‌شود. در واقع می‌توان گفت انگار در قسمت پایین شکم، الواری از سمت چپ تا راست قرار دارد.

ابتدا به پشت روی زمین دراز بکشید و شکم خود را کاملا شل نگه دارید. یک حلقه با فاصله چهار انگشت از دور ...

چند روز بعد از اقدام معلوم میشه؟؟

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗