2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه نمیخوامت

1592 بازدید | 24 پست

سلام شب همگی بخیر

داستان منو تقریبا همتون میدونید 

شوهرم دقیقا ۲۰ روز هست که باهام قهره و حرف نمیزنه و تا سمتش میرم همش منو از اتاق بیرون میکنه و دیگه خسسسسسسته شدم. همش بهم میگه تو قبلا با این بودی با اون بودی دیگه نمیتونم ادامه بدممممم 

شاید همتون بگید چطوری این توهینو تحمل میکنی و اینا باید بهتون بگم که دیگه به خودم جرات دادم که برم و به خانوادم بگم که دیگه کشش ندارم و واقعا نمیتونم

(اونایی که نمیدونید باید بگم که شوهرم‌فکر میکنه من قبل ازدواج رابطه داشتم چون پرده بکارتم حلقوی بود. یک سال هست ازدواج کردم و این اولین باری هست که شوهرم ۲۰ روز باهام قهر بوده)

قبلا همش نگران این بودم که به خانوادم نگم غصه نخورن ولی خودم دارم پیر میشم و افسرده

خودم تهرانم و خانوادم شهرستان لطفا بهم بگید چجوری بهشون این قضیه رو بگم

خیلی ذهنم درگیر شده بنظرتون بهشون بگم اثن یا خودم مشکلو حلش کنم.؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه پشت کوهید؟خب برو دکتر بفرستنت پزشک قانونی.ولی شوهرت خیلی داغونه ها

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
چه خوب که شهامت اینو داری بری به خانوادت بگی  انشاله بهترین ها واست اتفاق بیوفته

نه عزیزم شهامتشو نداشتم اما دارم افسردگی شدید میگیرم و باید حلش کنم

خب ببرش پیش متخصص زنان یه توصیح کوفتی به این نفهم بده...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

بعد یه عده هی بگید برگه سلامت بیخودهـ

دوستان تا مردان سرزمینمون بیان این چیزا حالیشون بشه قرن ها طول میکشه

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

بگو بودم که بودم گذشتمه خوب کردم که بودم  الانم طلاقم بده میخوام برگردم با قبلی میخوایم‌باهم ازدواج کنیم از ایرانم بریم صحبتامونم کردیم 😁

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

خیلی زودتر از اینا باید می گفتی بهشون

دکتر به من گفت تو خیلی بستس واژنت و پردتم حلقوی ارتجاعی نیست خیلی خون میاد 

منم یه لوبریکانت خریدم کامل استفاده کردم یه قطره خونم نیومد اما شوهرم چیزی نگفت !!!!!

مگه قرار خون بیاد همیشه 

تو دست پیشو پس بگیر 

شوهرت نباید تهمت بزنه بهت 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖