2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 24 پست

خود مردای نکبت ایرانی مگه صدتا دوس ذختر نداشتن؟ برا اونا عیب نیس جزو محاسنه که  واااای انقده دوس دختر داشته لابد تحفه ایه...بعد  تازه پاک هم باشی عیب میذارن برات...

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 13سالم بود عقد کردم چند ماه بعد رابطه برقرار کردیم ولی هیچ خونی نیومد خودم سنم کم بود مثل خلا بهش میگفتم تو خون نیومده نمیگی چرا پرده نداری😐 من درمورد پرده داخل کلاسای قبل ازدواج تازه شنیدم اون میگفت کل دنیا هم بگن تو دوس پسر داری من تا خودم نبینم باور نمیکنم

واقعا جای تاسف داره که واسه چند قطره خون اینجوری باید با روح وروان دخترای ما بازی بشه😔ببرش یه متخصص زنان روشنش کنه که قرار نیس از هر پرده ایی خون بیادودلیل بر تهمت زدن نمیشه😞

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
خیلی ممنون از راهنمایی سازندت😅

قشنگ تا ته میسوزه دیگه از این چیز خوریا نمیکنه تازه زورش میگیره بیخیال طلاق میشه😂

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
خیلی زودتر از اینا باید می گفتی بهشون دکتر به من گفت تو خیلی بستس واژنت و پردتم حلقوی ارتجاعی نیست ...

خب عزیزم همه که مثل همسرشما فهمیده نیستن،من آدم میشناسم که شب عروسیش با خونواده اش،عروس بیچاره رو به جرم اینکه پرده اش خونریزی نداشت تا حد مرگ کتک و زدن و فرستادن خونه پدرش همون شب،بعد دختره را بردن پزشک قانونی مشخص شد که بیچاره پرده اش بدون خونریزیه 

عزیزم پاپس نکش به این راحتی بهت تهمت میزنه قبول می کنی مگه قبل ازدواج گواهی نگرفتی 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
خب عزیزم همه که مثل همسرشما فهمیده نیستن،من آدم میشناسم که شب عروسیش با خونواده اش،عروس بیچاره رو به ...

واقعا تاسف اور تو قرن بیست و یک چنین چیزایی 😢

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
واقعا تاسف اور تو قرن بیست و یک چنین چیزایی 😢

اره متاسفانه ،خدا میدونه چه زنا و دخترای بیگناهی بخاطر همچین چیزی چه ها که برسرشون نیومده😢

با گواهی بکارت مخالفم ولی باید قبل اولین رابطه چ با شوهر چ هرچی برید دکتر ک توجیح شید...ما اصلن رسم گواهی نداریم یعتی بگی ب خانواده دختری سرتو از دست دادی....ولی منخودم رفتم پیش زنان برام توصیح داد وگواهی نوشت ب همسر عقدیم نشون دادم وهمونجا پاره کردم انداختم سطل لشعال و خونریزی هم نداشت.لطفا النم برو خونه پدرت وبا مادرت مطدح کن واین لجنو پرت کن از زندگیت

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰