2777
2789
عنوان

نگهداشتن پرنده خود خواهیه؟؟🐦🐦

85 بازدید | 9 پست

به نظرتون نگهداشتن از پرنده خودخواهیه؟البته نا تمام عمرش رو توی قفس بمونه ما تو خونمون نورگیر داریم اونجا هم هست فعلا می خوام تک باشه مخصوصا با توجه به دوره کرونا وقت برای بازی کردن باهاش رو دارماما میترسم گاهی حوصله نکنم اگه دیدم نمیتونم ازش نگهداری کنم وقت و حوصله بازی کردم باهاش رو ندارم و گفت می‌گیرم اما با توجه به دوره کرونا و...

چون یکی گفته بود نگه داشتن پرنده ی کمی خودخواهی نظر شما چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی براش جفت میگیرم

حق ازادی رو ازشون میگیرن خدا اونارو تو قفس نیافریده 

اگه مشتری نداشته باشه پرنده های قفسی ،اونا هم میبینن پول درنمیاد دیگه زندانیشون نمیکنن تو قفس

چه بسا خداوند وعده بهشت و بخشیده شدن کل گناهان را برای یک لحظه خوبی کردن به حیوانات می دهد، اینها همه نشان از عزیز بودن حیوانات نزد خداوند متعال است.

حیوانات هم جاندارند و طعم تلخ درد را می چشند، طعم گرسنگی را احساس می کنند، آنها هم مانند انسان ها به دنبال غذا هستند، از خطر فرار می کنند ، از زندانی شدن ترس دارند، حتی از پیامبر اکرم (س) حدیث داریم که هر کس پرنده ای را زندانی کند، خداوند او را مورد لعنت خود قرار می دهد.

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

حق ازادی رو ازشون میگیرن خدا اونارو تو قفس نیافریده  اگه مشتری نداشته باشه پرنده های قفسی ،اون ...

توی زندان که نیست توی اتاقم هست نور گیرم داریم اونجا آزاد باشه

توی زندان که نیست توی اتاقم هست نور گیرم داریم اونجا آزاد باشه

اومممم جفتشم بگیر تنها نزارشون پس

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>