2777
2789
عنوان

هجده سال اختلاف سنی در ازدواج

275 بازدید | 46 پست

با نامزدم ۱۸ سال اختلاف سنی دارم ولی دوسش دارم

نمیدونم چطور نگاه ها و حرف های بقیه رو تحمل کنم

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعا خیلی زیاده

شما چندی نامزدتون چندن؟

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خب واقعا خیلی زیادهشما چندی نامزدتون چندن؟

من ۲۲ اون ۴۰

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
خب جدا شو تاپیک قبل گفتی خیانت میکنهدقیقا دلت به چی قراره خوش بشه خب؟؟

نمیدونم واقعا با اینکه خیانت هم کرده باز دوسش دارم

بنظرم کمه باز میتونی بیشترش کن .اخه لامصب ۱۸ سال .شوهر ددی زدی .مرد خب دختر جون دوست داره ب ظاهر درکش میکنه و خرید و ... چون شادابی و نشاط تو مهم کار که از کار بگذره میفهمی اختلافاتو

همه چی خوب میشه تلاش کن