2777
2789
عنوان

بارداری به سبک سنتی

136 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میخام بارداربشم بچه دومو ان شاالله .تنبلی هم دارم.نمخام شیمیایی درمان کنم میخام سنتی درمان کنم و بارداربشم.خوشحال میشم با تجربه ها تجربه هاشونو دراختیارم بگذارند....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روش گرم نگه داشتن

گرم نگه داشتن رحم از سردیجات

✔اول خوردنی ها؛ خرما.عسل.شیره ارده.مغزجات .انجیر خشک.....دوسین(ترکیب عسل سیاهدانه)بخور.حذف ترشیجات وخوراکی های با طبع سرد

کم کردن فست فودی و کنسروی

✔دوم ماساژ دادنی ها و روغنها

از روغن سیاهدانه یا زنجبیل یا ...که طبع گرمی داره کمز و شکمتو ماساژ بده

✔پوشیدنی ها.

موقع ظرف شستن حتمن پیشبند ببند اب نخوره لباست که شکمت خیس بشه.کمرتو گرم نگه دار

ان شا الله به زودی دوباره مامان بشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چطوری گرم نگه دارم... میگن جنسیت پسر بخای بشه باید قبلش ارگاسم برسه خانم درسته؟خیلی سخته پرتکرار باش ...

شکم و پهلوهات رو بپوشون که رحمت گرم بمونه

موقع طرف شستن دقت کن که شکم و لباسات خیس نشن و هر کاری که باعث گرم شدنشون بشه

ارگاسم خانم زودتر باشه هم شایعه است

مایع منی باید پروتیین بیشتری دلشته باشه که با گرمیجلت خوردن اقا و دوری از سردی تامین میشه

ولی رابطه تون هرزشب و نهایت یک شب در میون باید باشه

✔حتمن پیاده روی داشته باش.شده ی ساعت

جوریکه عضلات شکم و کمر درگیر بشه

اگر چاق هستی حتمن وزن کم کن.

✔استرس رو از خودت دور کن.مدام فکر نکن کی تاریخ پریودیه.بهش فکر نکنی خیلی زودتر اتفاق میوفته

ذهنتو مشغول کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.