2777
2789
عنوان

دوران نامزدی هستم. لطف میکنید بیاین یه مشکلی دارمم🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هر زنی باید از نظر مالی مستقل باشه چرا خرج ما رو یکی دیگه باید بده

موافق نیستم حتی اگه از نظر مالی مستقل باشی باید شوهر نیازهای همسرشو برطرف کنه و واقعا براش خرج کنه قرار نیس حتما ملیون ملیون خرج کنه ها نه اما باید به فکر باشه ! 

چرا اونوقت :/  خوب پس نرن عقد کنن عقد و عروسی یکی کنن والا

خب دیگه اون برمگیرده ب علاقه و سلیقه خودشون

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

من یه سال و نیم عقد بودم و یه ماه و نیمه اومدم خونه خودم از اول خرج لباس و دکتر و ... همه با همسرم بود فقط با اقتدار دادن عادتش دادم بابت هر چیز کوچیکی کلی ازش تشکر میکردم و میگفتم چقد تو دست و دلبازی کم کم همینجوری شد، برا هدیه ام زیاد خودتو درگیر نکن هرکسی یه جوریه من دوستم شوهرش هر مناسبت خفن سوپرایزش میکنه ولی بد دله و اذیت میکنه، ما همه مناسبتا رو ساده گرفتیم یه شام بیرون و یه هدیه در حد توان ولی مشکلی ندارم، اگه شوهرت خوش اخلاقه و دوست داره سر چیزای الکی خودتو ناراحت نکن

خوشبخت بشی عزیزم

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

نینیسایتا چقد عجیبین بابا وظیفه چیه آدم کسی دو که دوسش داره باید خرج کنه براش یعنی خیلی براتون عجیبه طرف برا عشقش کادو گرون بخره؟؟؟

والا اطراف من دوس پسراشون براشون کره اسب و آیفن و لپ تاپ میخرن بعد ایشون پول ارایشگاه رو بده شماها میگید دله بازی😐😐😐

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 
بگو دوستم دیروز فلان چیزو نامزدش براش خرید بود خیلی  خوشگل بود منم شاید یکیشو خودم برا خودم خری ...

یجوری گفتی من دلم سوخت خواستم بدم لعنتی😂😂این جواب میده پسراهم رو این موضوع حساسن فوری غیرتی میشن میگن توام هرچی خواستی بگوبخرم برات

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
یجوری گفتی من دلم سوخت خواستم بدم لعنتی😂😂این جواب میده پسراهم رو این موضوع حساسن فوری غیرتی میشن م ...

اونروز یه چی گفتم تو سایت یکی درخواست داد گف کمکم کن  تو خوب بلدی مردارو  چه جوری ترغیب کنی؟!؟ 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
نینیسایتا چقد عجیبین بابا وظیفه چیه آدم کسی دو که دوسش داره باید خرج کنه براش یعنی خیلی براتون عجیبه ...

اخه عزیزم مگ خبرنداری نی نی سایتیا اکثراخیلی لاکچرین و ب غرورشون برمیخوره اگ همسر عقدیشون براشون چیزی بگیره😏

منم ۱۰ماه عقدبودم از یکی دوماه بعدعقد همسرم خودش ازم میپرسید چیزی لازم داری یا دلت میخاد بریم خریدکنی؟منم میدیدم خودش داره میگه میگفتم باشه بریم.اگ چیزی هم لازمم میشد ک خودم نداشتم بهش میگفتم بگیره چون دیگه شوهررسمی وقانونیم بود چرا بایدخجالت میکشیدم.اون خودشم خوشحال میشدوقتی برام چیزی میخرید باذوق من ذوق میکرد 

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
اخه عزیزم مگ خبرنداری نی نی سایتیا اکثراخیلی لاکچرین و ب غرورشون برمیخوره اگ همسر عقدیشون براشون چیز ...

همینو بگو طرف اگه برا عشقش خرج نکنه پ  پولو چیکارش کنه😐

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 
اونروز یه چی گفتم تو سایت یکی درخواست داد گف کمکم کن  تو خوب بلدی مردارو  چه جوری ترغیب کن ...

عه 😂😂بابا داشتم یکی یکی کامنتارو باحس میخوندم مال توخیلی خوب نفوذکرد بهم یجوری گفتی فک کردم من شوهره ام و تونامزدمی داری اون حرفو ب من میگی  😂😂😂

موافق نیستم حتی اگه از نظر مالی مستقل باشی باید شوهر نیازهای همسرشو برطرف کنه و واقعا براش خرج کنه ق ...

صد در صد باید به فکر باشه ، من خودمم گفتم که همسرم برام خرید میکنع و به حسابم پول میزنه عقد هستم

ولی این که زن مستقل نباشه و واسه هرچی چشش به دست شوهر یا پدرش باشه خوب نیس

before i die i want to be happy and make others happy
همینو بگو طرف اگه برا عشقش خرج نکنه پ  پولو چیکارش کنه😐

اره والا اونایی ک رل هستن یا مدتیه دوس پسردوس دخترن قشنگ خرج میکنن اونوقت وقتی بحث عقدو خونه باباواینا میادوسط چرا میشه عیب؟چطور شوهرای عقدی نیاز جنسی رو راحت میگن وبا دختره برطرف میکنن نوبت خرید ک میشه زشته ورسم نیست من ک درک نمیکنم