2777
2789
عنوان

دوران نامزدی هستم. لطف میکنید بیاین یه مشکلی دارمم🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 78 پست
صد در صد باید به فکر باشه ، من خودمم گفتم که همسرم برام خرید میکنع و به حسابم پول میزنه عقد هستم ول ...

خب چجوری مستقل باشیم یه نمونش شوهرمن اجازه نمیده دانشگاه برم درسمو ک نیمه ول کردم ادامه بدم و جایی کارکنم خودمم ازاین وضع خیلی ناراحتم ولی چیکارکنم نمتونم حرفی بزنم قاطی میکنه وقتی بحثشو پیش میکشم.اینجور اقایون مجبورن خودشون همه روتامین کنن دیگه

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
خب چجوری مستقل باشیم یه نمونش شوهرمن اجازه نمیده دانشگاه برم درسمو ک نیمه ول کردم ادامه بدم و جایی ک ...

بله باید این کارو کنن

ولی کارشون صد در صد اشتباهه ، چرا باید یه آدم دیگه ما رو از هدف هامون باز بداره و ما قبول کنیم؟

انسان ازاده

before i die i want to be happy and make others happy

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط اینو بهت بگم اگه الان نتونی پول بگیری ازش دیگ هیچوقت نمیتونی . من الان خرجمو هم مامانم میده هم بابام هم داداشم هم نامزدم اون دوسالی ام ک دوست بودیم ام میداد .فقط یادمه سری اول گفتم میخوام با دوستام برم بیرون خرید ایناام بریم شاید گفت ی کارتمو میدم خرج کن 

بله.کاملا متفاوت.  ایشون مال یزد هستن. رسم اونجا رو میدونید؟

اینو نمیدونم.فقط میدونم کل جهاز اونجا با دختره.

خدا نگذره یه آشنایی شوهرم اینا داشتن یزدی بودن.خب رسم هر شهر واسه جهاز فرق میکنه.منم سه تا تیکه بزرگ و شوهرم گرفت.ولی همون خانواده روز پاتختیم منو کوبوندن ک عروستون هیچی نداشته و دست خالی امده خوشبحالش و ...

فامیلای عن شوهرمم باهاش همزبون شدن از حسودی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲