2777
2789

گریم گرفته بود ب خواهرم گفتم گفت حتما بختک افتاده

ولی بعد توو خوابم دیدم ی زن با چشمای سیاه و وحشتناک توو اتاقه داره داد میزنه سر یکی که از اقواممونه و مریضه

بعد دید من نگاش میکنم در اتاقو کوبوند توو صورتم

توو خوابم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شب توو خوابم ادار کرده بودم از ترس

آبجیمم ترسید چته توو گفتم خدا یا گوه خوردم

اون موقع ی سایه ی حاله طوسی رنگ رد شد از کنارم

بچه ابجیم داشت جیغ میزد اومدیم خونه خودمون از خونه ابجیم

بدتر شد طرف توو آشپزخونه میشکست من نمیتونستم بخوابم چون حس میکردم ب پامو دستم دست میزنن

وسایل جاب جا میشد 

دامادمون رفت قران اورد بخونه بدتر شد خوابوندن در گوشش

اونم از ترس بیهوش شد 

اون شب توو خوابم ادار کرده بودم از ترس آبجیمم ترسید چته توو گفتم خدا یا گوه خوردم اون موقع ی سایه ...

خب تونستی ازشدن خلاص شی؟اخه بابا جان کلری که تخصص ندارید چرا اخه.خودشم اینجور کارا

دیگ کار بجایی رسید که 

زنگ زدیم ب دایی دامادمون که موکل داره

اون تا شنید شبونه راه افتاد اومد شروع کرد دعا خوندن من از ترسم لال شده بودم بعدم بهم گفت اون تورو میخواد 

ی دعا نوشت زیر سرم گذاشتم ی دعا ب گردنبند درست کردم الانم گردنمه

کتاب رم دادم برد 

تا چهل روز توو خونه ما دوستش میومد دعا میخوند میرفت 

حتی خونه ابجیمم نرفتن چون اونا با من کار داشتن و من ناخواسته دعوتشون کرده بودم

اینا مال16سالگیمه دیگ تکرار نشد

ولی دامادمون بنده خدا بخاطر شوک عصبی زبونش گاهی میگیره

آبجیمم که ترسو شده کلا صبح خونه ما میاد یا خونه پدرشوهرش لینا تنها نمیمونه

منم که کلا توبه کردم دنبال طلا و جن نباشم و اینکه ترس دارم هنوزم حموم رفتنی در باز دسشویی رفتنی درو باز میکنم

الان چند ساله همینه

بگو بازم

سر ظهر رفتم حموم تو خابگاه.بعد دراش از این شیشه ای مات هاس.از اتاق بغلی یه همکلاسی داشتم.دیدم اومد پنجره هواکش و وا کرد رف.صداش کردم گفتم بابا طوفان شد ببند اینو.اومد بی صدا اونیکیرو هم وا کرد.دیگه فحشش میدادما.گفتم بزار بیان ببینم چته تو شوخیت گرفته.رفتم لباسامو پوشیدم به دوستام گفتم فلانی شوخیش گرفته میرم اتاقش.رفتم دوستشم اونجا بود گفتم فلانی کو.گف شهرسون.گفتم اره جون تو کجا قایم شده.گف نه بخدا رفته شهرشون زنگ بزن باور نداری .گفتم بابا الان اومد هواکشای هموو تاق به تاق باز کرد رف.گف زنگ بزن.زدم گفتم کجای گف بخدا نامزدم مریضه اومدم پیشش سه روزه.اومدم به دوستام گفتم.شوک شدیم البته سر اونا هم میومد من واسه خودمارو گفتم

دیگ کار بجایی رسید که  زنگ زدیم ب دایی دامادمون که موکل داره اون تا شنید شبونه راه افتاد اومد ...

به من میگن بختتوبستن من میگم چرته اینا.یعنی جن هس ؟حقیقت داره؟من خیلی عقربومارمیبینم خیلییییی نمیتونم بخوابم یا چیزی بنظرت چیکارکنم

سر ظهر رفتم حموم تو خابگاه.بعد دراش از این شیشه ای مات هاس.از اتاق بغلی یه همکلاسی داشتم.دیدم اومد پ ...

این دقیقا برا منم اتفاق افتاد

ما توو خونه بودیم من دسشویی بودم آبجیم اومد صدام کرد 

منم گفتم گمشو الان میام بیرون دوباره صدام کرد

هی اسممو تکرار میکرد 

منم اومدم بیرون دیدم توو اتاق نیس رفتم توو اون یکی اتاق دیدم خوابه خوابه بیدارش کردم گفتم توو بودی صدام کردی میگفت نه جون علی من نبودم

به من میگن بختتوبستن من میگم چرته اینا.یعنی جن هس ؟حقیقت داره؟من خیلی عقربومارمیبینم خیلییییی نمیتون ...

دعای معراجو بخون

من خودم با دعا نامزد کردم بعد سر اومدن وقتش جدا شدم 

اون زنیکه ام بعد جداشدنم گفته بود دعا نوشته بله گربته 

دعا مینویسه من دیگ ازدواج نکنم 

ولی نماز بخون و دعای معراجو بخون ون یکادم پیشت باشه

یا اگه میتونی دعای حرز امام جواد ببند ب بازوت