2777
2789
این دقیقا برا منم اتفاق افتاد ما توو خونه بودیم من دسشویی بودم آبجیم اومد صدام کرد  منم گفتم ...

من اخرش یکی رو پیدا کردم سر در میاورد.گفتم بابا جان اصلا ما اینکاره نیستیم.تو اون جمعها نبودیم چه گیری داده به ما.رف به یکی گف گف بگو به ما نه به خودش.ازش خوششون اومده از دخترای مو بور خوششون میاد.بعد گف نترس دارن بازی میکنن خودشون میرن پی کارشون.این خابگاه ما اصلا جای پرتی بود بیرون شهر و حتی دور از جاده.اطرافش مردابو جنگل بود البته داخل دانشگاه بودا.ولی با دانشکده ها خییییلی قاصله داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرش یکی رو پیدا کردم سر در میاورد.گفتم بابا جان اصلا ما اینکاره نیستیم.تو اون جمعها نبودیم چه گی ...

خونه مام ویلایی قدیمیه مال بابا بزرگمه و اینکه دورو اطرافمونم خونه ویلایی و همه قدیمی

هرچند من احمق رفتم دنبالش و ندونسته دعاهارو خوندم

خونه مام ویلایی قدیمیه مال بابا بزرگمه و اینکه دورو اطرافمونم خونه ویلایی و همه قدیمی هرچند من احمق ...

خونه مادر بزگ منم از اون خونه قاجاریاس.دوستای داییم شب میمونن اونجا.نصف شب بکی اذیتشون میکنه پا میزارن به فرار.اونجا خیلی داشت من از بچگی میدونستم