2777
2789
عنوان

رابطه شوهرتون و برادرتون چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اخر سر خودش با کی ازدواج میکنه .

با هییییچکس

وضع مالیش به حدی خوبه که واسه سند خونه هاش زونکن و پوشه داره!!!ولی با ما زندگی میکنه خونه مجردی هم نداره با هیچ دختری هم ما ندیدیم جدی بشه.به اون بود دلش میخواست منم بشینم ور دلش تو خونه.

به مرور درست میشه.وقتی ببینه همسرتون شمارو خوشبخت کرده و ازش راضی هستین حتما درست میشه.غصه نخورین.به ...

باید بیشتر به برادرمون بگیم هوای شوهرمونو داشته باش یا به داداشمون بگیم احترام بذار ؟

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
از قصد پزشکار‌ میکوبه حرفایی میزنه که من دلم میشکنه دیروز میگه اینهمه درس میخونن ولی کو تا به پول ب ...

اهمیت ندین و کلا بحث نکنین که نتونه چیز دیگه ای بگه

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
واااااا خب چرا این کارو کرد ،🥺🥺🥺نمیتونم درک کنم ....شاید با شوخی زده ؟؟؟؟

نمیدونم

اما خیلی شوخی بدی بود

شوهرمم یه خنده کرد اما سرخ شده بود

خیلی دلم سوخت براش

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
نه ۳۱ سالشه اصن جیگرم سوختااا با گریه پاشدم براش آب آوردم دوباره

من همین امروز م به شوهرم گفتم که در جریان کارش ابدااا با داداشم هم کلام نشه و کاری براش نکنه و بسپاره دوستش بره واسش ..از هم دور باشن خیالم راحت تره . احترام ها هم جای خودش میمونه .

الهی بگردم حق داری بخدا

خیلی کار زشتی کرد

چند روز پیشم اون یکی داداشم جلو شوهرم مسخرم کرد گریم گرفت بزور غذامو قورت دادم رفتم تو دستشویی گریه کردم اما چیزی به روم نیاوردم برا اینکه آتو دست زن داداشم ندم بعدا بهش کنایه نگه

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
چند روز پیش داداش دومیم با شوهرم رفتن بالکن توری بزنن پرنده نیاد تو چند بار نزدیک بود شوهرم از چهار ...

چه بی شخصیته داداشت 

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
من همین امروز م به شوهرم گفتم که در جریان کارش ابدااا با داداشم هم کلام نشه و کاری براش نکنه و بسپار ...

آخه شوهرم پسر داییم میشه نمیتونم بگم قطع رابطه کنه

متاسفانه جنبه شوهرم خیلی بالاس هیچی به رو خودش نمیاره