2777
2789
عنوان

رابطه شوهرتون و برادرتون چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 51 پست
چطور موافقت کرد با ازدواجت 

موافقت نمیکرد کلی دعوا و مشکلات داشتیم

دم خواستگاریم انقدر اشکمو دراورد که حد نداره

مامان بابام باهاش صحبت کردن نشست سر جاش

بخدا شوهرم انقد پسر خوبیه که همه تو مراسم از آقاییش‌میگفتن والا سر کار میره دانشجو پزشکی هم هست فقط خونه و ماشین نداره.

ینی راضی بود من به دلال ازدواج کنم ولی پولدار باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخود نیس می بینیم بعضی دخترا با وجود اینکه از نظر قیافه و زیبایی و تحصیلات و ثروت چیزی کم ندارن ولی چون  یکی دو تا داداش نخاله و عوضی دارن خواستگار طرفشون نمی ره

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
باید بیشتر به برادرمون بگیم هوای شوهرمونو داشته باش یا به داداشمون بگیم احترام بذار ؟

شما تاکیدی بر احترام نکنید.دوتا انسان بالغن باید احترام همو نگهدارن.شما زیاد تاکید کنید حساستر میشن.شما فقط به همسرتون بگین بایدیه جوری خودشو بشناسونه و تو دل برادرتون جا کنه.بگین برادرم دیر یخش اب میشه برای ارامش خودمون یکم تلاش کن.ولی نه محسوس که برادرتون مغرور بشه.گفتم تو پست قبل گاهی تماسی بگیرن یا دعوتی چیزی دونفری باشن جدا از شما.درست میشه خیالتون راحت.فقط مبادا از حرفای برادرتون تاثیر بگیرین همسرتونو اذیت کنین.مورد اینجوری خیلی بوده.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
شما تاکیدی بر احترام نکنید.دوتا انسان بالغن باید احترام همو نگهدارن.شما زیاد تاکید کنید حساستر میشن. ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون  سعی می کنم استفاده کنم برادر من از  شوهرم کوچیکتره ولی عارش میاد بهش سلام کنه و چون فازش با فاز شوهرم تا حد زیادی فرق می کنه با هم خیلی عیاق نمیشن و من از رابطه نامطلوبشون اذیت میشم .

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
خیلی ممنونم از راهنماییتون  سعی می کنم استفاده کنم برادر من از  شوهرم کوچیکتره ولی عارش می ...

زنده باشین.خیلی بهش فکر نکنین .نگرانی خودش باعث جذب انرژی منفی تو یه رابطه میشه.هرچی بیخیال تر باشین بهتره.خوشبخت باشین😘😘

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر