2777
2789
عنوان

رابطه شوهرتون و برادرتون چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 51 پست

فجیع تاقبل ازعقدم ۲۴ساعت باهم بودن بعدعقد زن بیشرف رید به رابطشونو رابطمون حتی بچم دنیا اومد نیومد دیدنم درصورتیکه منو شوهرم ۴سال پیش ۱۵۰کادوخریدیم و دوروز توبیمارستان درگیربودیم بازن گهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمو داداشم دوستای صمیمی ان حتی داداشم اومد شد واسطه منو شوهرم که بهم برسیم ❤خیلی باهم خوبن خداحفظش کنه ❤انشالله بتون جبران کنم

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

مامانه منم تعریف میکنه میگه بابات دانشجو بود اومد خواستگاریم هیچی نداشت یکی از داداشام بشدت مخالف بود و میگفت این هیچی نداره بدبخت میشی تو تو ناز و نعمت بزرگ شدی بااین ازدواج نکن 

مامانم ازدواج کرد و الان وضع بابام از همون داییم که خیلس ادعاش میشده سه برابر بهتره

رابطه خیلی خوب که ندارن ولی من راضی ام معمولا دیگرون هم که می بینم یا معمولی ان یا کارد و پنیر کم پیش میاد برادرانه باشه  

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
چرا عزیزم؟سر چی؟

چند روز پیش داداش دومیم با شوهرم رفتن بالکن توری بزنن پرنده نیاد تو

چند بار نزدیک بود شوهرم از چهار طبقه بیفته پایین

بعد دوساعت اومد تو یه لیوان آب یخ دادم دستش با لبخند تشکر کرد

نشست رو زمین تکیه با دیوار خواست بخوره داداشم با پا زد زیر لیوان

اصن قیافه اون لحظه شوهرم یادم میفته جیگرم آتیش میگیره....

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

از قصد پزشکار‌ میکوبه حرفایی میزنه که من دلم میشکنه

دیروز میگه اینهمه درس میخونن ولی کو تا به پول برسن

گفتم خب عوضش به پول برسن تو دو سه سال بارشون رو میبندن گفت تو الان خونه خوب و ماشین خوب و‌سفر خوب لازم داری ۲۰ سال دیگه میخوای چیکار!

جای اینکه افتخار کنه تحقیر میکنه