2777
2789
عنوان

دارم دیوونههه میشم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به طوری که مشکلات سه سال پی یادم میوفته و میرم تو فکرش

بیخال عزیزم یه سر به قبرستون بزن ببین یه روزی میفتیم میمیریم چرا پس انقد برا گذشته خودمونو اذیت کنیم هر روز داره وقتمون تموم میشه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

سوره ناس زیاد بخون

مث من توهمه تاپیکا هستی😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

دکترت دکتر نبوده

حتما برو پیش یه مشاوره حاذق اینجا مشکلت حل نمیشه

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

من هم مثل شمام تازه میشینم گریه میکنم چرا این حرفو نزدم اون موقع 

الان باعث شده با خودمم حرف میزنم رفتم مشاوره فعلا دارم فقط برا مشاپر حرف میزنم 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
به طوری که مشکلات سه سال پی یادم میوفته و میرم تو فکرش

عزیزم فقط مشکلات میفته یادت روش فکرمیکنی یا افکار وسواسی یاتکرار فکری عملی هم داری؟ 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

برو طب سنتی البته دقیقا پیش پزشک طب سنتی نه عطاری! تغذیه ات درست بشه و مزاجت اصلاح بشه و کمتر سردی بخوری خوب میشی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
من هم مثل شمام تازه میشینم گریه میکنم چرا این حرفو نزدم اون موقع  الان باعث شده با خودمم حرف م ...

چیزی که تموم شد تموم شد چه ارزشی داره فکر وخودتو حروم اون حرف کنی بزن بیخیالی گلم هروقت فکری میاد سراغتون سریعا خودتو مشغول کن محلش نزار پاشو فکرتو تغییر بده خودتو مشغول کاری کن چندین بار همچین کنی میره برنمیگرده مث آدم بی محلش کن چیزی بهش اهمیت بدی بزرگ میشه بیخیال باش گم شه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
آره عزیزم فقط زیاده اگه میتونی بیا دوستی پیام بده

عزیزم منم همین مشکل دارم میشه به منم بگی طوریم که می‌خوام قرص اعصاب بخورم بلکه یه خرده بیخیال بشم

ميشه براي خوشبخت شدنم يه صلوات بفرستين🙏🙏🙏🙏🙏🙏
برو طب سنتی البته دقیقا پیش پزشک طب سنتی نه عطاری! تغذیه ات درست بشه و مزاجت اصلاح بشه و کمتر سردی ب ...

رفتم نتیجه نگرفتم اصلا برا چنین چیزی جواب نمیده 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
عزیزم منم همین مشکل دارم میشه به منم بگی طوریم که می‌خوام قرص اعصاب بخورم بلکه یه خرده بیخیال بشم

عزیزم شماهم پیام بده چشم میگم بهتون

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘