بچه ها من شدیدا وسواس فکری دارم ، چند باری هپ دکتر رفتم میگن باید خودت به خودت کمک کنی ، به طوری که مشکل سه سال پیش یادم میوفته مغزمو میخوره ، بچه ها کمکم کنید تورو خدا ، خسته شدم دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی که تموم شد تموم شد چه ارزشی داره فکر وخودتو حروم اون حرف کنی بزن بیخیالی گلم هروقت فکری میاد سر ...
اصلا دست من نیست خودش میاد تو ذهنم اینقدر دربارش تحقیق و مطالعه کردم ولی باز همونجورم تنها چیزی که این روزا بهم کمک کرده نماز خوندن هست تا این فکر میاد سریع میرم وضو میکرم و دپ رکعت نماز میخونم یا میرم سجده طولانی مدت
میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
خب محلش نده گلم، ریشه وسواس از مشکلات عزیزم، یا ارثی، محل نده وقتی میاد توذهنت سریع مشغول کار شو تنهایی برات خوب نیس خودتو مشغول کن بزار گم شه نمازبخون باخدا حالتو خوب من قرآن بخون دعاکن از خدا بخواه ذکر تسلیحات حصرت فاطمه زیاد بخون توسل کن به بی بی فاطمه س و ذکر لاحول ولاقوه الا بالله توکلت علی الحی زیاد بخون ان شا الله رفع میشه گلم،بهش محل نده چیزی بهش محل بدی بزرگ وگندش میکنی بزن شبکه بی محلی فکراوند سراغت سریع بهش پشت کن فکرش نکن تاگم شه مدتی اینجور کنی رفع میشع
السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
سردی رو کاملا قطع کن یا به حداقل برسون نور خونه رو زیاد کن قشنگ بشین اونجایی که افتاب هست&nbs ...
یه سوال دارم خانمی ازتون، میشه بگین کسی حرف بهتون زده باشه رودر روخیلی توهین کرده باشه یا پشت سر یاجلو بهتون حرف زده باشه درحدی که توهین بحساب بیاد یسال ازش گذشته باشه وقتی یادتون میاد چطوری بااین افکارمیتونیدمقابله کنید
السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
بچه ها من کوردم ، اهل سنت هم هستم ، یه جورایی این وسواس فکری باعث افسردگی ام شده ، بابام میگه وجب به وجب کردستان رو میبرمت،کرمانشاه، سنندج و.....تو فقط خوب شو ، ولی اصلا دست خودم نیست