2777
2789
عنوان

دارم دیوونههه میشم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 64 پست

بنویسشون 

جملات تاکیدی بگو مثلا فکرم در مورد کار فلانی را به اقیانوس امن الهی میریزم تا خداوندم به بهترین شکل ان را حل کند.

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که تموم شد تموم شد چه ارزشی داره فکر وخودتو حروم اون حرف کنی بزن بیخیالی گلم هروقت فکری میاد سر ...

اصلا دست من نیست خودش میاد تو ذهنم اینقدر دربارش تحقیق و مطالعه کردم ولی باز همونجورم تنها چیزی که این روزا بهم کمک کرده نماز خوندن هست تا این فکر میاد سریع میرم وضو میکرم و دپ رکعت نماز میخونم یا میرم سجده طولانی مدت 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
مث من توهمه تاپیکا هستی😁

هااا خواهر جان... حوصلم سر رفته تنهام تو خونه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
هااا خواهر جان... حوصلم سر رفته تنهام تو خونه

بخاب یکم 

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
عزیزم فقط مشکلات میفته یادت روش فکرمیکنی یا افکار وسواسی یاتکرار فکری عملی هم داری؟ 

منم واسپاس تکرار هم گرفتم یه دفعه میبینی 3 بار ظرف هاس شسته شده رو دوباره شستم 

یا یه چیزی میاد تو ذهنم بلند میشم با خوذم حرف میزنم و تند تند کار انجام میذم خسته شدم 

فقط تنها چیزی که این چند هفته کمکم کرده همون نماز خوندن بوده 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
بخاب یکم 

خوابم نمیاد.اینجا میچرخم شاید به مامانی کمک خواست 

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
عملی نیست ولی هر فکری که فکرشو بکنی

خب محلش نده گلم، ریشه وسواس از مشکلات عزیزم، یا ارثی، محل نده وقتی میاد توذهنت سریع مشغول کار شو تنهایی برات خوب نیس خودتو مشغول کن بزار گم شه نمازبخون باخدا حالتو خوب من قرآن بخون دعاکن از خدا بخواه ذکر تسلیحات حصرت فاطمه زیاد بخون توسل کن به بی بی فاطمه س و ذکر لاحول ولاقوه الا بالله توکلت علی الحی زیاد بخون ان شا الله رفع میشه گلم،بهش محل نده چیزی بهش محل بدی بزرگ وگندش میکنی بزن شبکه بی محلی فکراوند سراغت سریع بهش پشت کن فکرش نکن تاگم شه مدتی اینجور کنی رفع میشع

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
منم واسپاس تکرار هم گرفتم یه دفعه میبینی 3 بار ظرف هاس شسته شده رو دوباره شستم  یا یه چیزی میا ...

مقاومت کن فکرکن دشمنته وقتی میگه بشور بگو نمی‌شورم هرچندسختته بگو نمی‌شورم برو کاری دیگه کن باهاش بجنگ تو که داری موافق عمل میکنی پس وقتی تکرار میکنی طناب ذخیمتر میکنی دیرتر ازش نجات گیدامیکنی وقتی یبار بحرفش گوش میدی یه طناب ذخیمتر کردی پس مخالفش باش محلش نده هرچی گف مخالفش انجام بده خودتو مشغول کن تافکرنکنی تاگم شه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
مقاومت کن فکرکن دشمنته وقتی میگه بشور بگو نمی‌شورم هرچندسختته بگو نمی‌شورم برو کاری دیگه کن باهاش بج ...

اینقدر این مار رو کردم ولی جواب نگرفتم ولی باز تلاش خودمو میکنم 

مشاور میگه دلیلش اینه که همه چیو ریختی تپ خودت مشکلاتتو تنهایی حل کردی اینجوری شدی با کسی دربارش حرف نزدی 

سردی رو کاملا قطع کن یا به حداقل برسون  نور خونه رو زیاد کن قشنگ بشین اونجایی که افتاب هست&nbs ...

یه سوال دارم خانمی ازتون، میشه بگین کسی حرف بهتون زده باشه رودر روخیلی  توهین کرده باشه یا پشت سر یاجلو بهتون حرف زده باشه درحدی که توهین بحساب بیاد یسال ازش گذشته باشه وقتی یادتون میاد چطوری بااین افکارمیتونیدمقابله کنید

رفتم نتیجه نگرفتم اصلا برا چنین چیزی جواب نمیده 

جواب میده ولی طولانی مدت باید رعایت کنی.بعضی ها زمینه ژنتیکی دارن به خاطر طبع و ...بعصی ها هم اکتسابی میشه ولی شما هم همت خودت رو میطلبه هم پزشک رو

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
اینقدر این مار رو کردم ولی جواب نگرفتم ولی باز تلاش خودمو میکنم  مشاور میگه دلیلش اینه که همه ...

آره وسواس ریشه درمشکلات داره تسبیحات حضرت فاطمه بخون ذکرلاحول ولاقوه الا بالله توکلت علی الحی دیگه بهشون فکر نکن تلاش کن میتونی عزیزم، ساده بگیر به مشکلات فکرنکن زندگی ارزش نداره

بچه ها من کوردم ، اهل سنت هم هستم ، یه جورایی این وسواس فکری باعث افسردگی ام شده ، بابام میگه وجب به وجب کردستان رو میبرمت،کرمانشاه، سنندج و.....تو فقط خوب شو ، ولی اصلا دست خودم نیست

جواب میده ولی طولانی مدت باید رعایت کنی.بعضی ها زمینه ژنتیکی دارن به خاطر طبع و ...بعصی ها هم اکتساب ...

من اکتسابی هست مشکلم یه سال زیر نظرش بودم جواب نگرفتم 

ولی مشاوره این دفعه میرم عالی خدایی