2777
2789

دخترم شب تا صبح ۱۰-۲۰باری بیدار میشه و باید شیر بخوره تا یکم یخوابه  ۱۱ماهشه

چیکار کنم دیگه کم بیدارشه و شیر نخاد؟؟

شامم خوب میخوره گرسنه نمیمونه

صبح ک بیدار میشم ب شدت ضعف دارمو کسلم

الان خوابیده بود بیدار شد
نخواستم بهش شیر بدم تکونش دادم لالایی خوندم انقد جییییغ کشیدو شر کرد مجبور شدم دوباره شیرش بدم😫

کسی مثل من هست خدایی نکرده؟

راهنماییم کنید  

شنیدم بعضی بچه ها از گشنگی شیر نمیخورن دوست دارن همینطوری میک بزنن بهش پستونک میدین؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد دلپيچه داره مثل پسر من.مال منم خيلي بيدار ميشد شير ميخورد بعد فهميدم دلپيچه داره عرقيجات ميدم شبا يكم.يه بار بيدار ميشه.البته من دير فهميدم الان دو سالشه.عرق بادرنجبويه عالي بود برا خوابش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

اگر بدونی چقدر دلتنگ اون روزهام که بچه شیر میدادم..

به نطر من اون شیر نمیخواد اگر وزن اش حوبه.فقط بعنوان پستونک و احساس امنیت حضور اتون میخوره.شاید یک شیشه با اب بهش بدی جای شیر.

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
پستونک از همون اول خوشش نیومد متاسفانه یا خوشبختانه

اگر الکی. بزنه با پستونک خوب میشه بچه منم اینطوری بود پستونک دادم خوب شد البته بچه من خیلی کوچیک تره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگر بدونی چقدر دلتنگ اون روزهام که بچه شیر میدادم.. به نطر من اون شیر نمیخواد اگر وزن اش حوبه.فقط ب ...

اره دقیقا همینه ک میگید

شیشه شیرم قبول نمیکنه   انقد خستم از این اوضاع ک نگوووو

فقط و فقط سینمو میخاد وگرنه تا صبح گریه میکنه

عزیزم شاید دلپیچه دل درد داره چون فقط مکیدن و سینه بهشون ارامش میده و فکر نکن شیر میخاد 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اره دقیقا همینه ک میگید شیشه شیرم قبول نمیکنه     انقد خستم از این اوضاع ک نگوووو فقط و ...

من خودم بچه ام شیشه نمیگرفت..یک مدل شیشه چیکو خریدم.سر شیشه رنگ اش زرد تیره بود..خیلی نرمه..گیاهی بود شاید..ولی چون نرم بود فقط اون رو گرفت..

بهتره برا دندوناش هم زودتر شب رو با اب جایگرین کنی..

پیشنهاد می کنم چند مدل ماساژ قبل خواب هم از نت یاد بگیری و انحام بدی.

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

منم همین مشکلو داشتم پسرم یک دقیقه شیر میخورد سریع زیر سینم خوابش میبرد بعد هر ۲۰دقیقه بیدار میشد منم بهش شیر خشک دادم اوایل فقط شبا بود بعد کم کم زیاد شد الان کلا شر خشک میدم دگ شیر منو نخورد الان ۶ماهشه دوس داشتم شیر خودمو بدم