2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین کمکم کنین ممنون

131 بازدید | 23 پست

من هرماه پریودم تا پنج روز بود ولی این دفه هفت روز شده بازم خونریزی دارم و اینکه پریودی  این دفه به تعویق انداخت مثلا ماه قبل 19 بود این ماه 21 شد   تو اقدامم هستم نزدیک هشت ماهه. اگه میدونین دلیلشو کمکم کنین 

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
طبیعی عزیزم تو اقدام عقب بیافته و دوره کوتاه یا بلند بشه

اهان مرسی عزیزم، بیشتر از میترسیدم که هفت روز شده هنوز خونریزی دارم،، مرسی که آرومم کردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان مرسی عزیزم، بیشتر از میترسیدم که هفت روز شده هنوز خونریزی دارم،، مرسی که آرومم کردین 

نترس کاملا طبیعی حتی رنگش عوض بشه یعنی قهوه ای یا قرمز روشن و تیره بشه عیبی ندارد چون بدن آماده داره میشه

منم اقدامم البته یک شب درمیون. ولی خبری نیس. شوهرم درحال درمانه

انشالله هرچه زودتر نی نی دار بشین عزیزم منم انقد دوس دارم زودتر بشه دکتر برامون آزمایش نوشته بود جوابش اومده زنگ زدم مطب دکتر گفتن یکشنبه هفته بعد تعطیله انقد خورد تو ذوقم از حوصله رفتم دیگه طرحمم نکشیدم لحظه شماری میکنم ببینم جوابش چی میشه

نترس کاملا طبیعی حتی رنگش عوض بشه یعنی قهوه ای یا قرمز روشن و تیره بشه عیبی ندارد چون بدن آماده داره ...

چه خوب پس مرسی عزیزم خیالم راحت شد

به خیلی چیزها بستگی داره،استرس،تغییرفصل یا آب وهوا،برای شمابیشتر فکرکنم تغییرهورمون باشه

اهان چون من اولین بارم بود ایندفه ایجوری شدم تو این هشت ماه اقدام اصلن اینجوری نشده بود 

مشکل شوهرت چیه ؟؟ از روز دهم باید ی شب در میان باشه

روز دهم پریودی منظورته عزیزم من اصلن از این که میگن روز تخمک گذاری سردرنمیارم  میشه بگین روز تخمک گذاری از روز چندم حساب میشه