2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین کمکم کنین ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست
روز دهم پریودی منظورته عزیزم من اصلن از این که میگن روز تخمک گذاری سردرنمیارم  میشه بگین روز تخ ...

بله دهم پریودی .روز تخمک گذاری اگه ۲۸ یا ۳۰ روزه باشه دوره ها روز ۱۴ میشه معمولا .یعنی روز شروع پری بشمار بشه ۱۴ روز .البته نمیشه دقیق گفت برای همین میگن از دهم تا بیستم ی شب در میان نزدیکئ باشه .اگه دورت بیشتر طول می‌کشه نصف کن عدد و منهای دو کن و ده روز نزدیکی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دهم پریودی .روز تخمک گذاری اگه ۲۸ یا ۳۰ روزه باشه دوره ها روز ۱۴ میشه معمولا .یعنی روز شروع پری ...

الان من ماه قبل 19 بودم این ماه 21  چندم میشه کمکم کن مرسی  

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
بله دهم پریودی .روز تخمک گذاری اگه ۲۸ یا ۳۰ روزه باشه دوره ها روز ۱۴ میشه معمولا .یعنی روز شروع پری ...

این برنامه هست مینت اون درست نشون میده روز تخمک گذاریو؟ 

الان من ماه قبل 19 بودم این ماه 21  چندم میشه کمکم کن مرسی  

عزیزم دو روز عقب انداختی عیبی نداره همون روز ۱۴ میشه واست .اگه خیلی دلت میخواد بفهمی زود نی نی بگیری اگه آزمایش های قبل بارداری دادی روز ۱۴ پری برو سونو رحم و تخمدان بده ببین وضعیتت چجوریه هم اندازه فولیکول میفهمی هم ضخامت رحمت 

عزیزم دو روز عقب انداختی عیبی نداره همون روز ۱۴ میشه واست .اگه خیلی دلت میخواد بفهمی زود نی نی بگیری ...

مثلا اصلن بلد نیستم اینارو، ببخشید عزیزم، از روزی که پریود میشم حساب کنم یا از روزی که تموم میشه بعد واسه سونو هم بگم دکتر بنویسه یا خودم میتونم برم کجا برم سونو