2777
2789
عنوان

باهمه حتی خودم قهرم 😡😠

407 بازدید | 16 پست

سلام  من 27 سالمه 3 ساله  اقداممم هیچ مشکلیم ندارم.. هیچ مشکلی   اما باردار نمیشم  شوهرمم سالمه.. چن ماه دست به دامان امامام به همه التماس دعا گفتم   اما هیچی به هیچی   خستم  همسرم  عاشق بچه اس   الان  با گریه مینویسم.. 

اما عدالته ... ما منتظرا پدرمون درمیاد تا بچه دارشیم  یا نمیشیم اصلا بعد  یه عده راه به راه سقط میکنن..  چرا نمیتونم خودمو قانع کنن  نمیخام کفر بگم  اما خستم   دیگه هیچ وقت دعا نمیکنم  ممنون از همه اونایی  که دعام کردن  🙏خدا حافظ😭

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

برات صلوات بفرستادم دعات کردم عزیزم

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همین حال دارم چند روزه کارم گریه س به ه دری زدم ولی... از بسکه دعا کردم فکر میکنم کلا دعا ...

زنگ زدم به  حرم امام رضا میگم چرا دعام  نمیگیره  میگه گناه داری استغفار کن .. اصلا دیگه ن گناه میکنم ن ثواب اخه مگه خدا  فقط مال ادم خوباس مگه ما چه گناهی کردیم  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ببین خانومایی خدا همیشه صلاح بنده شو میخواد هیچوقت ناشکر نباش نا امیدی بدترین گناهه مطمئن باش زمانش نرسیده حتما باردار میشی سه سال چیزی نیس خانومی امام رضا علیه السلام تا سن 47 سالگی صاحب فرزند نشده طوری که مردم مسخره ش کردن توی سن 47 سالگی خدا امام جواد رو بهش میده که تنها فرزند امام رضا بوده از امام رضا بخواه به حق جوادش و هیچوقت نا امید نشو انشاالله حتما نتیجه میگیری

میشه برا سلامتی همه مریضایه صلوات بفرستید؟  
زنگ زدم به  حرم امام رضا میگم چرا دعام  نمیگیره  میگه گناه داری استغفار کن .. اصلا دی ...

اصلا اینطور نیس عزیزم خدا مهربون تر از حد تصور ماهاس تو فقط هیچوقت نا امید نشو انشاالله حتما نتیجه میگیری 

منم دقیقا همین حال دارم چند روزه کارم گریه س به ه دری زدم ولی... از بسکه دعا کردم فکر میکنم کلا دعا ...

توروخدا هیچوقت نا امید نشین خدا داره امتحانتون می کنه بذار سربلند بیرون بیاین

ببین خانومایی خدا همیشه صلاح بنده شو میخواد هیچوقت ناشکر نباش نا امیدی بدترین گناهه مطمئن باش زمانش ...

انتظار کشیدی واس مادر شدنت عزیزم درکم کن

مطمئن باشین تاخیر در اجابت دعا به صلاح بنده س هیچوقت ناشکر نباشین پسرعمه من زنش دختر عموشه صاحب دختری شد سالم وقتی بچه ش 1ساله شد فلج شد بردنش دکتر گفتن که بیماری ژنتیکی خیلی نادره که هر 1000 تا بچه یکی اینطور میشه توی بارداری اصلا مشخص نیس بچه که بدنیا میاد سالمه هرچی سنش بیشتر میشه عقب مانده میشه 5 سال هم بیشتر عمر نمی کنه دکتر گفته هرچی بچه دارهم بشن همینطوره الان دخترش فوت کرده اینو گفتم که بگم هیچوقت نا امید نشین و صبور باشین 

مطمئن باشین تاخیر در اجابت دعا به صلاح بنده س هیچوقت ناشکر نباشین پسرعمه من زنش دختر عموشه صاحب دختر ...

ممنون که هستی 

انتظار کشیدی واس مادر شدنت عزیزم درکم کن

نه من انتظار نکشیدم اما میخوام نا امید نباشین بخدا حتما صلاحتون اینه  اونی که بچه داره حتما خوشبخت نیس طرف بچه داره ولی شوهرش معتاده یا بچه داره سرطان داره بخدا اون مادر هزار بار میمیره خوب اگه نداشت خیلی راحت تر بود عزیزدلم از خدا یه فرزند سالم وصالح بخواه و صبور باش مطمئن باش بهت میده 

سلام تو سایت یه نفر تایپیک زده بود واسه پیاز درمانی نمیدونم چقدر واقعیته ولی خیلیا باهاش باردار شده بودن

ان شالله خدا فرزندانی سالم و صالح عطا بفرماید از لطف خودش