2777
2789
عنوان

بیاین از عکسای عجیب که رو پروفایل دیدین بگین😐اول خودم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3726 بازدید | 178 پست

تا الان کلا ۳ تا پروف برا واتساپم عوض کردم

برا تلگرامم که اصلا پروف نداره

وضعیتم ماهی یکی دوتا میزارم

درک نمیکنم چرا بقیه انقدر پروف عوض میکنن؟؟🤔🤔🤔

برا من جذابیتی نداره واقعا🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙇‍♂

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس ما بااینکه از خانواده ی پولداریه نمیدونم چرا هرسری کیک میخرن عکسش پروفایلش میذاره . کیک تولد خواهرش برادرش باباش مامانش ..... هر مراسمی باشه و کیک خریده باشن 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
اقا من گیج شدم 😂یکم گیچ خورد جریان ولش

تو منو گیج کردی😐😐😐اون جمله تو اصن متوجه نشدم ..ک میگی‌ رمز گوشی شوهرش و نداره و بلد نیست ...چیز غیر قابل درکی نگفتم

۱۲ سالشه و اونا رو میزاره ..تمام برنامه ها رو هم داره ..میدونی یجا الکی گفته بود ۱۸ سالمه

تو منو گیج کردی😐😐😐اون جمله تو اصن متوجه نشدم ..ک میگی‌ رمز گوشی شوهرش و نداره و بلد نیست ...چیز غ ...

نه میدونی چیه

منطور استارتر اون اقایی هست که شوهر خواهر شوهرش هست و عکس خانومای توی باغ و با دسته گل رو میزاره پروفش

بعد شما گفتی برا رد گم کنیه

اونم گفت اره شاید زنش میزاره این عکسها رو

ولی شما فکر کردیم منظورش اون پسر ۱۲ ساله است که استوری میزاره و چسی میاد

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷