2777
2789
عنوان

رتبه برتر های کنکور

128 بازدید | 12 پست

به نام خدا❤️

از نظر من ملاک رتبه برتر شدن در کنکور اشتباه جا افتاده ؛ رتبه برتر کسیه که بتونه دیدگاه خیلیارو تغییر بده وگرنه کسی که توی خونواده ی موفق بزرگ شده معمولاً آدم موفقی هم میشه قضاوت نمیکنم چونکه از سختی هاشون خبر نداشتم اما کاش توی این کشور کسانی که توی سخت ترین شرایط و کم ترین امکانات موفق شدن عکساشون پخش می شد براشون استوری میذاشتن و باهاشون مصاحبه میکردن و به فکر تغییر تفکر بچه ها بوده و سعی کرده موفق بشه و به بقیه یاد بده اگه بدترین مدرسه درس خوندی اگه چندتا کتاب دست دوم داری میتونی موفق بشی شک نکنید توی کنکور داشتیم از این آدما ولی چونکه هزینه ی میلیونی نداشتن دیده نشدن(:

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

اره من خودم دیدم رتبه یک چند سال پیش همینجوری بود تو سختی رتبه یک شد

رتبه برترای سال دیگرو یادم نیست اما اونو همیشه یادمه...

حتی تو یک کانال کتاب میذاشت عضو بودمو اونم عضو بود ک خودشم ازون کانال استفاده میکرده...

ینی بدترین شرایطو داشت

اما رتبه ب۱ کنکور امسال

وقتی پدر مادرش دکترن و اونهمه براش خرج میکنن میومد نمیشد رتبه برتر؟

سلام 

دور و برم کم نبودن اونایی که توی موفق ترین خانواده ها پرورش پیدا کردن و براشون هزینه شده و تهش به هیچ جا نرسیدن 

قطعا این مسئله خیلی مهمه و اثرگذار 

ولی درست نیست تلاش های خود فرد رو نادیده بگیریم و بگیم موفقیتش تماما متعلق به خانوادشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودم دیدم رتبه یک چند سال پیش همینجوری بود تو سختی رتبه یک شدرتبه برترای سال دیگرو یادم نیست ...

ببین می‌دونم طرف چند ساعت درس خونده بالاخره استمرار داشته و ادامه داده اما واقعاً معتقدم چنین افرادی نباید اسمشونو گذاشت رتبه برتر چون رتبه برتر همونی که توضیح دادم به نظرم همون کسیه که اینجور شخصیتی داره با تلاشش واقعاً دیدگاه خیلیارو تغییر داده مثلا همین شخصی که توی ذهن تو هست و ماندگاره رتبه برتر کسیه که باعث امید بچه ها میشه (؛

سلام دور و برم کم نبودن اونایی که توی موفق ترین خانواده ها پرورش پیدا کردن و براشون هزینه شده و تهش ...

سلاممم ؛ صد در صد منم توی تاپیکم گفتم که قضاوت نمیکنم چونکه از سختی ها خبر نداشتم خب بالاخره استمرار داشته ادامه داده اما برای کاربر دیگه ام توضیح دادم بخون گفتم که واقعا رتبه برتر باید یه کسی باشه که دیدگاه خیلیارو تغییر بده(:

سلام دور و برم کم نبودن اونایی که توی موفق ترین خانواده ها پرورش پیدا کردن و براشون هزینه شده و تهش ...

الان شنیده ها میگه که رتبه یک امسال برای کاهش استرس به مسکو و پاریس سفر کرده خب من نمیگم نباید رتبه یک می شد اما رتبه یک رو باید به کسی بگن که هیچ پولی برای چنین سفر هایی نداشت امکانات کافی نداشت ولی قبول شد من نمیگم اینجور آدما دیده نشن میگم حداقل اونایی که شرایط سختی داشتن و قبول شدن دیده بشن(:

اره دقیقا..

الان شنیده ها میگه که رتبه یک امسال برای کاهش استرس به مسکو و پاریس سفر کرده خب من نمیگم نباید رتبه یک می شد اما رتبه یک رو باید به کسی بگن که هیچ پولی برای چنین سفر هایی نداشت امکانات کافی نداشت ولی قبول شد من نمیگم اینجور آدما دیده نشن میگم حداقل اونایی که شرایط سختی داشتن و قبول شدن دیده بشن(:

الان شنیده ها میگه که رتبه یک امسال برای کاهش استرس به مسکو و پاریس سفر کرده خب من نمیگم نباید رتبه ...

اره عکساشم درومده طرف اینجوری برای کاهش استرس خرج میکنن

بعد اون بدبختی ک با تلاش و هزار تا بدبختی کار میکنه....

اره عکساشم درومده طرف اینجوری برای کاهش استرس خرج میکننبعد اون بدبختی ک با تلاش و هزار تا بدبختی کار ...

افسوس هزاران افسوس(:

من خودم پشت کنکوری ام میگم که آقا تلاش نکردم نرسیدم غیر از اینه ؟! مگه میشه آدم تلاش کنه و نرسه؟!

اما من وقتیه کلا دیدگاهم تغییر کرده نسبت به ملاک رتبه برتر شدن معتقدم همه که نه اما ۹۰ درصد افراد توی شرایط عالی میتونن موفق بشن اون ده درصد هم گفتم چون خیلی از آدما اتفاقاً پولدار باشن تلاش نمیکنن اما اونایی که توی شرایط سخت موفق شدن واقعاً حقشونه عکساشون مثل همینا دیده بشه