2777
2789
عنوان

از چه روشی تا حالا حاجت گرفتید

189 بازدید | 20 پست

من خودم برای حاجتای کوچیک ۱۴ تا صلوات به نیت ام البنین میفرستم

شماها از چه راهی حاجی گرفتید بگید همه استفاده کنیم

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

من منتظزم ان شاالله ب زودی بگیرم.. خیلی دایم درحال ذکر و چله و نماز

میشه واسه من واسه حاجت دلم الان ۱۴ تا بفرستی..شاید دعات گرف برام.. البته اگ میشه گلم اگ ن اشکال نداره

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهش میکنم بدبخت میشم اگه پاک نشه توروخدا این تاپیکمو گزارش میزنید شوهرم نبینه چون اکانتمو داره و الان دعوامون شده براتون صلوات میفرستم هرکی گزارش زد لایک کنه ۵تا صلوات بفرستم براش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16665979/خانما-اگه-ی-زن-با-ی-مرد-متاهل-با-شخصیت-تنها-بشن?postId=390754809

.

من به شهدای محلمون توسل کردم از ته دل و جواب داد

خوشبحالت ک از ته دل میتونی من انقدر بی اعتقاد شدم و ناامید که هیچی برام جواب نمیده عزیزم اگر دوست داری ی نذری از ته دلت به نبت رابطه احساسیم و شغلم برای من کن من انجامش بدم برای همون ضهدای محلتون

به امید رسیدن به دو تا 

من منتظزم ان شاالله ب زودی بگیرم.. خیلی دایم درحال ذکر و چله و نماز میشه واسه من واسه حاجت دلم الان ...

برات میفرستم لطفا تو هم برا من بفرست

عزیزم قبل از گرفتن حاجت میفرستی؟

بله 

تو روزمره خیلی استفاده میکنم کلا 

یه وسیله ای گم میشه

یه قراری دارم ک براش استزس دارم میخوام خوب پیش بره 

همه جوره جوابه

صدبار دعای مقاتل ابن سلیمانمجرب عه به شدت

اگ اشتباه نکنم یبار یجا خوندم دربارش ک حالت طلسم اینجوری داره 

دیگ نرفتم سمتش