2777
2789
عنوان

بیاین از عکسای عجیب که رو پروفایل دیدین بگین😐اول خودم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3726 بازدید | 178 پست

دوستان من جمع بندی میکنم

۱.به زندگیم ون یکاد اویزان میکنم.....ومن شر حاسد اذاحسد..

۲.منو عشقم حالمون خوبه حسودا درچه حالن

۳.عکس غذاها وکادو ...(کالاهای دریافتی)

۴.خوشبختی های الکی.ماچ وبوسه و قربون صدقه خای ابکی

۵.تیکه انداختن به کسی که جرعت ندارن توروش بگن

۷.چاپلوسی کردن

۸.تبریک تولدبه خود

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میدونی چیه منطور استارتر اون اقایی هست که شوهر خواهر شوهرش هست و عکس خانومای توی باغ و با دسته گ ...

اقا من عاشق این همه حوصله ت شدم😂😂😂

تو باید معلم میشدی،قشنگ برا بچها توضیح میدی چی ب چیه😂😂😂

اقا من عاشق این همه حوصله ت شدم😂😂😂 تو باید معلم میشدی،قشنگ برا بچها توضیح میدی چی ب چیه😂😂😂

فدات عزیزم

معلمم اتفاقا🥰🥰

البته سه سال دیگه که درس تموم بشه میرم سر کار

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

دوستان من جمع بندی میکنم ۱.به زندگیم ون یکاد اویزان میکنم.....ومن شر حاسد اذاحسد.. ۲.منو عشقم حالم ...

اره دی.ه مورد 5 درمورد خانواده شوهر ک جرات نداریم تو روشون بگیم  چقدر بدین .باید استوری کنیم.والا.بفهمن غیبت بده بفهمن طعنه بده .بفهمن میفهمیم زور میگن .به کسی هم بر نمیخوره .مخاطباتم خاص میکنی فقط اونا وظعیتتو ببینن 

لعن الله قوم الظالمین

جریان عکس کاربریتون چیه؟خیلیا این عکسو دارن با رنگ موهای متفاوت .معنیش چیست؟

یه کاربری هستن به اسم بامداد خمار که در زمینه لاغری اطلاعات دارن و یه تاپیک زدن واین اطلاعات رو در اختیار بقیه هم قرار میدن

تو این تاپیک ۶ تا گروه هست و هر گروه یک سر گروه داره

گروها ها به ترتیب:سبز-آبی-نارنجی-زرد-بنفش و قرمز هستن و افراد با توجه به میزان اضافه وزنشون تو این گروها عضو میشن

اونایی که تا۵ کیلو اضافه دارن گروه سبز...اونایی که تا ۱۰ کیلو اضافه دارن گروه ابی..اونای که تا ۱۵ کیلو اضافه دارن گروه نارنجی هستن و همینطور تا آخر

این پروفایل هارو هم با توجه به گروه بندیمون میزاریم تا از هم تشخیص داده بشیم

و هر بار که ۵ کیلو وزن کم کنیم وارد گروه پایین تر میشیم و پروفایلمون رو عوض میکنیم و این بهمون انگیزه میده

خودم اول نارنجی بودم و الان ابی  شدم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

اون ون یکادیا

یا خــــــــــــدا 

امضـــات 😮

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕