2777
2789
عنوان

پزشکی و دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 82 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی اگه یکم بیشتر تلاش میکردی دندون اینا می آوردی؟ انقد منو از تجربی ناامید کردن شبا از بس فکر میکن ...

منم فکر میکنم بدون پول زیاد نمیشه به جایی رسید طرف بیست تا مشاور داشته من چی

بهترین رشته برای مهاجرت 

میتونی به راحتی تحصیلی مهاجرت کنی و تو بعضی کشورا مثل المان از پرستاری پزشکی بخونی بدون کنکور

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خو باید ببینی که بدونی چ رشته ای بری

رشته هایی ک دوس دارم میزنم. چون فقط شهرمون بندرعباس میتونم بزنم و در حد تعهدی ها و ازمایشگاه و تغذیع و شاید مشاوره و بهداشت حرفه اي و روان شناسی.  و معماری.  طبق علاقه م. 

پزشکی و دندان سکوی پرتابن

فکر میکنی...سکوی کدوم پرتاب؟؟؟....تو دوره کارآموزی که بیمارستان بودی ندیدی وضع اینترن و اکسترن ها رو؟ پزشکی علاقه میخواد وگرنه هیشکی بی پولی و وابستگی به خانواده تا سی و خرده ای سال سن رو نمیخواد

دبیری قطعا

من پرستاری انصراف دادم اومدم دبیری زیست

ولی خیلی حالم بده چون حقم پزشکی بود که سال کنکورم اتفاق خیلی بدی برام افتاد نتونستم همه تلاشمو بکنم تا همیشه تو دلم حسرت میمونه 😔💔